Ματσάρα στο Καμπ Νου, χαμηλός ο «Ασσος» τι προτείνει η Meridianbet;

Ματσάρα στο Καμπ Νου με την Μπαρτσελόνα να συγκρούεται με την Σεβίλλη.

Η ανανεωμένη Μπαρτσελόνα δείχνει από τι είναι πλέον φτιαγμένη, έχει ένα απίστευτο αήττητο σερί 12 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς ήττα με το τελευταίο της θύμα να είναι η πρωτοπόρος και μισητή της αντίπαλο Ρεάλ που την συνέτριψε 0-4 στο Μπερναμπέου.

Από την άλλη η Σεβίλλη βρίσκεται στην δεύτερη θέση της La Liga και δεν έχει κερδίσει εδώ και τρία παιχνίδια. Τελευταία της νίκη ήταν επι της Γουέστ Χαμ με 1-0 και στο πρωτάθλημα επι της Μπέτις με 2-1 στις 27/02/22.

Οι δυο ομάδες είναι αρκετά μακριά από την υπόθεση τίτλος αλλά η δεύτερη θέση είναι αρκετά κοντά και οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ του χρόνου.

FAST BET – Ξεμείνατε από χρόνο; Δημιουργήστε το δελτίο σας μέσω Fast Bet!

1037: FC Barcelona vs Sevilla «Camp Nou»

Προϊστορία

Στα τελευταία 10 παιχνίδια στο «Camp Nou» η Barcelona κατάφερε να κερδίσει την Sevilla οκτώ φορές, ενώ η Sevilla δενκατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την «Camp Nou». Δύο φορές οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες.

26 γκολ έχει πετύχει η Barcelona ενώ η Sevilla έχει πετύχει 9 γκολ.

EΚΤΙΜΗΣΗ

** Μπροστά στο κοινό της και με την φόρμα που κουβαλά η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί, καταπληκτική δουλειά έχει κάνει ο Τσάβι που έχει τελείως διαμορφώσει την εικόνα της ομάδας.

Η Σεβίλλη πάει στο Κάμπ Νου για να χαλάσει το πάρτι των γηπεδούχων και να συνεχίσουν την εκπληκτική τους πορεία φέτος.

Πολύ δυνατό το «Γκολ/Γκολ» για αυτό τον αγώνα καθώς πληρώνει (2.00 Meridianbet), μια από τις ψηλότερες αποδόσειςτης αγοράς.

 Για τους πιο τολμηρούς μπορείτε να διαλέξετε και το εξωφρενικό «Διπλό» της Σεβίλλης που  βρίσκεται στο (6.53 Μeridianbet) μια από τις ψηλότερες αποδόσεις της αγοράς.

Για περισσότερες αποδόσεις/επιλογές σχετικά με τον αγώνα της Barcelona με την Sevilla ή για οτιδήποτε άλλο θελήσετε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην ιστοσελίδα της Meridianbet καιMeridianbet Sports.

* Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές / Odds are subject to change).

1ST DEPOSIT BONUS – 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €150!

Meridianbet Sports – Η Αθλητική ενημέρωση έχει νέα έδρα!