Η Meridianbet και στην Γαλλική Ligue 1. Οι προτάσεις για τον αγώνα Ναντ – Ανζέ!

Ναντ – Ανζέ λεπτό προς λεπτό από την Meridianbet!

Στην Γαλλία η Meridianbet για τον αγώνα της Ναντ με την Ανζέ για το πρωτάθλημα της Ligue 1.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 9η θέση της βαθμολογίας και βρίσκετε μόλις 5 βαθμούς μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη ενώ η Ανζέ βρίσκεται στην 14η θέση με 33 βαθμούς και 5 βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι και για τους δυο καθώς από την μια η Ναντ μπορεί για το εισιτήριο της Ευρώπης ενώ θέλει να αποφύγει τις περιπέτειες η Ανζέ με νίκη.

€25 REGISTRATION BONUS – Κάντε την εγγραφή σας και διεκδικήστε €25 Μπόνους!

1ST DEPOSIT BONUS – 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €150!

2075: FC Nantes vs Angers SCO «Stade de la Beaujoire»

Προϊστορία

Στα τελευταία 10 παιχνίδια στο «Stade de la Beaujoire» η Ναντ κατάφερε να κερδίσει την Ανζέ έξι φορές, ενώ η Ανζέ κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την «Stade de la Beaujoire» δύο φορές. Δυο φορές οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες.

14 γκολ έχει πετύχει η Ναντ ενώ η Ανζέ  έχει πετύχει 8 γκολ.

EΚΤΙΜΗΣΗ

** Η Ναντ είναι αρκετά επικίνδυνη ιδίως στην έδρα της και τώρα που επιδιώκει και το κάτι παραπάνω δεν θα ήθελες να βρεθείς στο δρόμο της, από την άλλη η Ανζέ έχει μπει για τα καλά σε περιπέτειες και μόνο με νίκη θα καταφέρει να «αναπνεύσει».

Πολύ δυνατός ο «Άσσος» για αυτό το παιχνίδι και σε αυτό θα στηρίξουμε. (1.98 Meridianbet) η ψηλότερη απόδοση της αγοράς.

Για τους πιο τολμηρούς μπορείτε να διαλέξετε και το «GG &3+» βρίσκεται στο (2.75 Μeridianbet) μια από τις ψηλότερες αποδόσεις της αγοράς.

Για περισσότερες αποδόσεις/επιλογές σχετικά με τον αγώνα της Ναντ με την Ανζέ ή για οτιδήποτε άλλο θελήσετε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην ιστοσελίδα της Meridianbet καιMeridianbet Sports.

* Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές / Odds are subject to change).

TURBO CASH – Επισπεύσετε τα κέρδη σας με Turbo Cash Out!

Meridianbet – Ο δικός σου κόσμος στοιχήματος!