Η Τιτανομαχία στο Παρίσι που μαγνητίζει τα βλέμματα

*Στο «Parc des Princes» η ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ αντιμετωπίζει την Ρεάλ Μαδρίτης για την φάση των «16» του Champions League.

1220: Paris Saint- Germain vs Real Madrid «Parc des Princes» 

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Έφτασε στα νοκ-άουτ της φετινής διοργάνωσης ως δεύτερη από τον όμιλο που βρήκε πρωτοπόρο τη Μάντσεστερ Σίτι. Μέτρια σε αρκετά παιχνίδια στον όμιλο, ίδρωσε μέχρι να φτάσει σε θέση πρόκρισης πάνω από τη Λειψία και την Μπριζ.

Στο πρωτάθλημα Γαλλίας δεν έχει αντίπαλο, έχει καταστήσει σαφές ότι δεν χάνει το φετινό τίτλο. Εύκολα ή δύσκολα παίρνει τις νίκες, βασισμένη τις περισσότερες φορές στο ατομικό ταλέντο του πανάκριβου ρόστερ. Ξεχωρίζει ο Κιλιάν Μπαπέ, μακριά από τον καλό τους εαυτό, Νεϊμάρ και Μέσι.

Μετά βίας και ύστερα από μέτρια απόδοση, η εντός έδρας νίκη την Παρασκευή με 1-0 επί της Ρεν. Το καθοριστικό γκολ στο 90+3’ από τον Μπαπέ με το γνωστό φαλτσαριστό πλασέ συγκλίνοντας από τα αριστερά, ύστερα από ασίστ του Μέσι. Ο Γάλλος σταρ είχε και δοκάρι στο α’ ημίχρονο σε μία από τις λιγοστές «καθαρές» ευκαιρίες στην αναμέτρηση. Ενδέκατη νίκη σε 12 εντός (11-1-0), με την οποία διατήρησε το +13 από τη Μαρσέιγ που ακολουθεί.

Αγωνιστικά νέα:

Ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών οι Νεϊμάρ και Ερέρα, που αποτελούσαν τα μοναδικά κομμάτι από το παζλ του Αργεντινού τεχνικού. Πάνοπλη για το μεγάλο παιχνίδι, αν εξαιρέσουμε τον τραυματία Σέρχιο Ράμος που φέτος βρίσκεται μεταξύ πάγκου και εξέδρας και αναμένεται στις προπονήσεις από τη μεθεπόμενη εβδομάδα. Στο 4-3-3 προσανατολίζεται ο Ποτσετίνο, “προκρίνεται” η επιλογή Ντανίλο στη μεσαία γραμμή μαζί με τους Βεράτι, Παρέδες.

 Ρεάλ Μαδρίτης

Κυρίαρχος στη LaLiga, προπορεύεται σταθερά στη βαθμολογία και δηλώνει πανέτοιμη για τη σειρά με την Παρί Σεν Ζερμέν. Μπήκε στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ ως πρώτη από τον όμιλό της, αφήνοντας πίσω Ιντερ, Σερίφ και Σαχτάρ. Με εξαίρεση την εντός έδρας ήττα από τους Μολδαβούς της Σερίφ, είχε καλή εικόνα και δεν αντιμετώπισε προβλήματα.

Στο πρωτάθλημα έρχεται από το εκτός έδρας 0-0 του Σαββάτου απέναντι στη Βιγιαρεάλ. Πολύ καλύτερο παιχνίδι από όσο υποδηλώνει το «φτωχό» 0-0. Στο πρώτο ημίχρονο, όταν πιέστηκε από το «υποβρύχιο», υπέφερε, αλλά στο δεύτερο μέρος βελτιώθηκε αισθητά, ανέβασε τις γραμμές της και είχε ευκαιρίες να το κερδίσει. Τρία δοκάρια συνολικά, ένα εκ των οποίων δικό της στις καθυστερήσεις με τον Γιόβιτς.

Μεγάλο ερωτηματικό τις τελευταίες μέρες για τον Ιταλό τεχνικό η κατάσταση του Μπενζεμά, ο οποίος λείπει εδώ και περίπου 20 μέρες λόγω τραυματισμού. Ο Γάλλος παραβρέθηκε χθες στο πλευρό του προπονητή του στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε ότι αισθάνεται καλύτερα και περίμενε την τελευταία προπόνηση για να πάρει μια οριστική απόφαση μαζί με τους γιατρούς της ομάδας και το τεχνικό επιτελείο.

Αγωνιστικά νέα:

Πέρα από το θέμα με τον Μπενζεμά, που διεκδικεί θέση στην κορυφή της επίθεσης αντί του Μπέιλ, όλοι οι υπόλοιποι βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή. Διαθέσιμος μετά από καιρό ο αριστερός μπακ Μεντί, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και αντικαθιστά τον Μαρσέλο. Ο Βραζιλιάνος πελαγοδρομούσε το Σάββατο στο «Θεράμικα» και αποτελούσε πηγή κινδύνων για την ομάδα του. Μεντί και Καζεμίρο βρίσκονται στο όριο των καρτών.

Προϊστορία:

Στα τελευταία 6 παιχνίδια στο «Parc des Princes» η ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ κατάφερε να κερδίσει την Ρεάλ Μαδρίτης δύο φορές, ενώ η «Βασίλισσα» κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το Παρίσι τρεις φορές. Μια ισοπαλία μεταξύ των δύο τιτάνων.

8 γκολ έχει πετύχει η ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πετύχει 5 γκολ.

** Είναι η μονομαχία που μαγνητίζει τα βλέμματα στην επανέναρξη της διοργάνωσης. Μάχη αστέρων, πάγκων και εγωισμού. Από τη μία «μιλάει» η έδρα και από την άλλη το ειδικό βάρος της φανέλας. Φάσεις θα γίνουν μπροστά στις δύο εστίες, αμφότερες θα ψάξουν έντονα το γκολ για να κάνουν το πρώτο βήμα. Πολύ δυνατό το «Γκολ/Γκολ» και 3+ για αυτό το παιχνίδι και σε αυτό θα στηρίξουμε. (1.92 Meridianbet) μια από τις ψηλότερες αποδόσεις της αγοράς.

Για περισσότερες αποδόσεις/επιλογές σχετικά με τον αγώνα της ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ με την Ρεάλ Μαδρίτης ή για οτιδήποτε άλλο θελήσετε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην ιστοσελίδα της Meridianbet.

* Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές / Odds are subject to change).

MOBILE APPLICATION BONUS: Στοιχηματίστε από το κινητό σας και πάρτε έξτρα μπόνους!