Δύσκολη έξοδος για την πρωτοπόρο Ίντερ!

*Στο «Stadio Gewiss» η Αταλαντα υποδέχεται τη Ίντερ για την 22η αγωνιστική της Serie A.

3019: Atalanta vs Inter («Stadio Gewiss»)

 Aταλάντα:

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για την ομάδα της Αταλάντα στο Καμπιονάτο απέναντι στην Ουντινέζε με 2-6 και συνεχίζει την πολύ καλή της πορεία στο πρωτάθλημα.

Σκόρερ για την Αταλάντα οι Πάσαλιτς, Μουριέλ (x2), Μαλινόφσκι, Χοακίμ Μέλε και Ματεό Πεσίνα και πλέον φιγουράρει στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 41 βαθμούς μόλις δύο βαθμούς απο την Τρίτη θέση και την Νάπολι.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί καθώς το βράδυ της Τετάρτης 12/01 επικράτησε και στο Κύπελλο Ιταλίας της Βενέτσια με 2-0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση, Μουριέλ και Μέλε ξανάχτύπησαν απο ενα γκόλ.

Αγωνιστικά νέα:

Αμφίβολοι για την Αταλάντα οι Σπορτιέλο και Ζαπακόστα καθώς έχασαν το παιχνίδι με την Βενέτσια με κορονοϊο.

Εκτός για την Αταλάντα οι Ρόμπιν Γκοσένς και Ντουβάν Ζαπάτα.

Ιντερ:

Στα ουράνια οι οπαδοί της Ίντερ καθώς πήραν το τρόπαιο του σούπερ καπ απέναντι στην Γιουβέντους στην παράταση και συγκεκριμένα στο 121’ με το χρυσό γκόλ του Αλέξις Σάντσες.

Πέρα απο αυτό οι «Νερατζούρι» απολαμβάνουν την μοναξιά της κορυφής ένα βαθμό μπροστά απο την Μίλαν που καραδοκεί για στραβοπάτημα των μισητών της αντιπάλων.

Μεγάλη νίκη στο προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος για την Ιντερ με αντίπαλο την Λάτσιο με 2-1, πρωταγωνιστής ο Μίλαν Σκρίνιαρ που έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Δύσκολη αποστολή για τους πρωταθλητές καθώς η Αταλάντα αναμένει, την τελευταία φορά που βρέθηκαν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν στο 1-1.

Αγωνιστικά νέα:

Μέχρι στιγμής χάνει το παιχνίδι με την Αταλάντα οι Αλεξ Κορτάζ και Γκαμπριέλ Μπραζάο.

Επιστρέφει απο τιμωρία ο Αρτούρο Βιδάλ.

Προϊστορία:

Στα τελευταία 10 παιχνίδια των δύο ομάδων στο Gewiss Stadium, η Αταλάντα κέρδισε 3 φορές ενώ 2 φορές κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι, πέντε παιχνίδια έληξαν ισόπαλα μεταξύ των δύο ομάδων.

Απο 14 γκόλ πέτυχαν Αταλάντα και Ίντερ μεταξύ των δύο στις τελευταίες 10 συναντήσεις στο Πέργαμο.

Εκτός από την αναμέτρηση Αταλάντα – Ίντερ μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην ιστοσελίδα της Meridianbet, όπου εκεί θα βρείτε τα πάντα για το στοιχημα.

**8/10 τελευταία παιχνίδια στο γήπεδο της Αταλάντα πήγαν γκολ/γκολ και αυτό θα προτείνουμε και εμείς, το γκολ γκολ βρισκέται στο 1.51. (Μια απο τις ψηλότερες αποδόσεις της αγοράς της Meridianbet).

* Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές / Odds are subject to change

MOBILE APPLICATION BONUS: Στοιχηματίστε από το κινητό σας και πάρτε έξτρα μπόνους!