Διψάει για βαθμούς η Κάλιαρι, λαβωμένη απο απουσίες η Μπολόνια!

*Στο «Sardegna Arena» η Κάλιαρι υποδέχεται τη Μπολόνια στο μεγάλο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Serie A.

0358: Cagliari – Bologna («Sardegna Arena»)

Κάλιαρι:

Νίκη «οξυγόνου» για την Κάλιαρι που επικράτησε της Σαμπτόρια με 2-1 παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκόρ με 1-0 και ευελπιστεί σε ένα καλύτερο 2022 και φυσικά να μείνει στην κατηγορία των μεγάλων της Ιταλίας.

Η επόμενη δύσκολη αποστολή για την ομάδα της Σαρδηνίας είναι να κρατήσει το μηδέν σε εντός έδρας παιχνίδι. Δεν έχει κρατήσει μηδέν παθητικό στην Sardegna Arena για 13 ολόκληρα παιχνίδια.

Στην επικίνδυνη ζώνη η Κάλιαρι με 13 βαθμούς και στην 18η θέση και χρειάζεται και τώρα νίκη για ανεβεί και να ξεφύγει απο την ζώνη του υποβιβασμού.

Αγωνιστικά νέα:

Εκτός για την Κάλιαρι είναι οι: Μπαλτέ, ο Ουρουγουανός Κάσερες, ο Τσεπιτέλι, ο Ντιέγκο Γοδίν, ο Ολλανδός Στρούτμαν, ο Κροάτης Ρόγκ, ο Σέτερ Βαλένθια και ο Πολωνός Βαλουκίεβιτς

Μπολόνια:

Xαοτικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στο στρατόπεδο της Μπολόνια καθώς οι αρχές της χώρας δεν επέτρεψαν στην αποστολή να ταξιδέψει στο Μιλάνο να αντιμετωπίσουν την Ίντερ λόγω αυξημένων κρουσμάτων κορονοϊου και συνεπώς ο αγώνας αναβλήθηκε.

Στον τελευταίο της αγώνα που συμμετείχε η Μπολόνια επικράτησε της Σασουόλο με 0-3 με τους Ορσολίνι, Χικεϊ και Φεντερίκο Σανταντέρ να σκοράρουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπολόνια στις τελευταίες 11 εκτός έδρας αναμετρήσεις δεν έχει φέρει ούτε μια ισοπαλία.

Στα μέσα της βαθμολογίας η Μπολόνια με 27 βαθμούς και με νίκη θα μπεί φορτσάτα στην πρώτη δεκάδα.

Αγωνιστικά νέα:

Πολλαπλά τα προβλήματα για την Μπολόνια καθώς μέχρι στιγμής 12 παίχτες φαίνεται να είναι εκτός αποστολής και δυσκολεύει πολύ το έργο της απέναντι στην Κάλιαρι.

Εκτός θα πρέπει να είναι οι Μπάροου, ο Αργεντινός Ντομίνγκεζ, ο Χϊκει, Μπαγιέ, ο Χιλιανός μέσος Μεδέλ, ο Νιγηριανός Μικαέλ, ο Αλβανός Μολλά, ο Παραγουανός φόρ Σανταντέρ, ο μέσος Σχιούτεν, οι Ιταλοί Βινιάτο και Βιόλα και ο Ολλανδός Βαν Χουϊντονγκ.

Προϊστορία: Τα τελευταία έντεκα χρόνια στο «Sardegna Arena», Κάλιαρι και Μπολόνια αναμετρήθηκαν 10 φορές. Απ’ αυτές τις αναμετρήσεις η Κάλιαρι κατέγραψε πέντε νίκες, ενώ η Μπολόνια μόλις μια νίκη. Επίσης άλλες τέσσερις αναμετρήσεις των δύο ομάδων έμειναν στην ισοπαλία.

12 γκόλ πέτυχαν οι γηπεδούχοι ενώ 8 γκόλ πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι.

Εκτός από την αναμέτρηση Κάλιαρι – Μπολόνια μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην ιστοσελίδα της Meridianbet, όπου εκεί θα βρείτε τα πάντα για το στοίχημα.

**Σε δυσχερή θέση η Κάλιαρι και «καίγεται» πραγματικά για βαθμούς απέναντι της μια λαβωμένη Μπολόνια που θα ταξιδέψει για το καλύτερο αποτέλεσμα. Ριψοκίνδυνο να διαλέξουμε νικητή απο αυτό το παιχνίδι αλλα το γκόλ/γκόλ θεωρείται πολύ καλή εναλακτική λύση (Το γκόλ/γκόλ στο 1.76 μια απο τις ψηλότερες αποδόσεις της αγοράς, Meridianbet).

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές / Odds are subject to change

EMPTY BET: Δημιουργήστε – Στοιχηματίστε – Κερδίστε!