Συνεχίζουν να γράφουν ιστορία η ομάδα τροχοκαθίσματος του Απόλλωνα!

Άλλη μια «χρυσή» σελίδα στην ιστορία του Απόλλωνα Λεμεσού έγραψαν οι παίχτες της Καλαθοσφαιρικής ομάδας Τροχοκαθίσματος που κατέκτησαν το Πρωτάθλημα κάνοντας υπερήφανο όλο το οικοδόμημα του Λεμεσιανού συλλόγου.

Οι «Κυανόλευκοι» της Λεμεσού σε επίσημη ανάρτηση έδωσε τα συγχαρητήρια του στους πρωταθλητές και ευχαρίστησε και την Meridianbet για την διαχρονική στήριξη σε αυτή την ομάδα που συνεχίζει να κάνει περήφανη όχι μόνο τον Απόλλωνα αλλά ολόκληρη την Κύπρο.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα γράφει:

Ακόμη μία χρυσή σελίδα στην ιστορία του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λεμεσού, γράφτηκε εχθές με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας σε τροχοκαθίσματα.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στους αθλητές και τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από την ομάδα, για την κοινωνική και αθλητική τους προσφορά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον επίσημο χορηγό του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, την Meridianbet, η οποία στάθηκε δίπλα στην καλαθόσφαιρα του Σωματείου μας κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ

Ρίγη συγκίνησης κατά την διάρκεια της χθεσινοβραδινής φιέστας στο Τσίρειο όταν η ομάδα τροχοκαθίσματος του Απόλλωνα αποθεώθηκε από όλο το γήπεδο κάτα την είσοδο τους στο γήπεδο για να τιμηθούν από τον Απόλλωνα με 11 και πλέον χιλιάδες φίλοι των «κυανολεύκων» να δίνει standing ovation σε αυτούς τους «ηρωικούς» παίχτες.

Μπορείτε επίσης να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί αποκαλυπτική συνέντευξη της ιστοσελίδας μας Meridianbet Sports με την Καλαθοσφαιρική ομάδα Τροχοκαθίσματος του Απόλλωνα: