Πελέ: «Έτοιμος να παίξω ακόμη ένα 90λεπτο» (Pic)

Ο Πελέ έχει αρχίσει να ξεπερνάει μέρα με τη μέρα, το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε τις δύο τελευταίες εβδομάδες, μετά την επέμβαση αφαίρεσης όγκου στο παχύ έντερο.

Ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου είναι καλά στην υγεία του, αφού βγήκε από την εντατική, μετά την επέμβαση αφαίρεσης όγκου στο παχύ έντερο.

Μία από τις κόρες του, η Κέλι Νασιμέντο, ήταν εκείνη η οποία έδωσε την είδηση ότι ο πατέρας της είναι καλά στην υγεία του δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram. Από την πλευρά του ο Πελέ, θέλησε κι αυτός να στείλει ένα μήνυμα και παράλληλα να απαντήσει στις φημολογίες που υπήρξαν τα τελευταία 24ωρα, περί «επιδείνωσης» της υγείας του.

«Φίλοι μου, αυτό είναι ένα μήνυμα για τον καθένα σας. Μην νομίζετε ότι δεν έχω διαβάσει τα χιλιάδες μηνύματα αγάπης που έχω λάβει εδώ. Ευχαριστώ πολύ τον καθένα από εσάς, που αφιερώσατε ένα λεπτό από την ημέρα σας για να μου στείλετε θετική ενέργεια.

Αγάπη, αγάπη και αγάπη! Έχω ήδη βγει από τη ΜΕΘ και βρίσκομαι στο δωμάτιό μου. Συνεχίζω κάθε μέρα πιο χαρούμενος, με πολλή διάθεση να παίξω ένα ακόμη 90λεπτο, συν τον επιπλέον χρόνο. Θα είμαστε σύντομα μαζί!».

https://www.instagram.com/p/CT0CGIJF2Mi/?utm_source=ig_web_copy_link

gazzetta.gr