Επιστροφή στη δράση!

Τα πλέι οφ του ΝΒΑ συνεχίζονται και όπως ανακοινώθηκε η επιστροφή στη δράση θα γίνει σήμερα (29/8). Η απόφαση γνωστοποιήθηκε με ανακοίνωση που εξέδωσαν από κοινού η Ένωση Παικτών και η λίγκα.

Το πρόγραμμα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ωστόσο το μενού της επανέναρξης αναμένεται να περιλαμβάνει τα ματς που δεν έγιναν την Τετάρτη (26/8).

Πρόκειται για τις αναμετρήσεις Μπακς-Μάτζικ, Ρόκετς-Θάντερ και Λέικερς-Μπλέιζερς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΝΒΑ:

«Είχαμε χθες (27/08) μια ειλικρινή, γεμάτη πάθος και άκρως παραγωγική συνομιλία μεταξύ παικτών του NBA, προπονητών και διοικητών ομάδων σχετικά με τα επόμενα βήματα για την προώθηση των συλλογικών προσπαθειών και δράσεών μας για την υποστήριξη της κοινωνικής δικαιοσύνης και της φυλετικής ισότητας.

Μεταξύ άλλων, συμμετείχαν εκπρόσωποι παικτών και των 13 ομάδων στο Ορλάντο. Όλα τα μέρη συμφώνησαν να συνεχιστούν οι αγώνες των play off το Σάββατο 29 Αυγούστου με την κατανόηση ότι η Λίγκα μαζί με τους παίκτες θα εργαστούν για να εκπληρώσουν τις ακόλουθες δεσμεύσεις:

1. Το NBA και οι παίκτες του συμφώνησαν να δημιουργήσουν αμέσως έναν συνασπισμό κοινωνικής δικαιοσύνης, με εκπροσώπους παικτών, προπονητών και κυβερνητών, που θα επικεντρωθεί σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως η αύξηση της πρόσβασης στην ψηφοφορία, η προώθηση της συμμετοχής των πολιτών και η υποστήριξη για την ουσιαστική μεταρρύθμιση της αστυνομίας και της ποινικής δικαιοσύνης.

2. Σε κάθε πόλη όπου το πρωτάθλημα κατέχει και ελέγχει την ιδιοκτησία του γηπέδου, οι κυβερνήτες θα συνεχίσουν να συνεργάζονται με αξιωματούχους των τοπικών φορέων για να μετατρέψουν τη δυνατότητα σε τόπο ψηφοφορίας για τις γενικές εκλογές του 2020 για να επιτρέψουν μια ασφαλή προσωπική επιλογή ψηφοφορίας για κοινότητες ευάλωτες στον COVID-19. Εάν έχει παρέλθει μια προθεσμία, οι υπεύθυνοι της ομάδας θα συνεργαστούν με αξιωματούχους των τοπικών φορέων για να βρουν μια άλλη χρήση που σχετίζεται με τις εκλογές για την εγκατάσταση, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά των εγγραφών των ψηφοφόρων και των επιτροπών λήψης εκλογών.

3. Η Λίγκα θα συνεργαστεί με τους παίκτες και τους συνεργάτες του δικτύου της για να δημιουργήσει και να συμπεριλάβει διαφημιστικά σποτ σε κάθε παιχνίδι play off του ΝΒΑ αφιερωμένο στην προώθηση μεγαλύτερης συμμετοχής των πολιτών στις εθνικές και τοπικές εκλογές και στην ευαισθητοποίηση σχετικά με την πρόσβαση και τις ευκαιρίες των ψηφοφόρων.

Αυτές οι δεσμεύσεις ακολουθούν μήνες στενής συνεργασίας γύρω από το σχεδιασμό ενός ασφαλούς και υγιούς περιβάλλοντος για την επανεκκίνηση της σεζόν του NBA, παρέχοντας μια πλατφόρμα για την προώθηση της κοινωνικής δικαιοσύνης, καθώς και τη δημιουργία ενός Ιδρύματος NBA που εστιάζει στην οικονομική ενδυνάμωση της κοινότητας των Μαύρων.

Ανυπομονούμε για την επανέναρξη των play off και συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε – στο Ορλάντο και σε όλες τις αγορές ομάδων του ΝΒΑ – για να πιέσουμε για ουσιαστική και βιώσιμη αλλαγή».

2 Komentara

    Μια χαρά

    🏀🏀

Απαγορεύεται ο σχολιασμός.