ΝΒΑ: Σκέφτονται να μην κατέβουν οι παίκτες!

Έπειτα από αρκετές διαβουλεύσεις και ψηφοφορίες, το ΝΒΑ πήρε την απόφαση να ορίσει την επανέναρξη της σεζόν στις 30 Ιουλίου, στο Ορλάντο.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι τόσο… ρόδινα, αφού μία μεγάλη πλειοψηφία των παικτών είναι έτοιμη να σηκώσει «μπαϊράκι»!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Τύπο των ΗΠΑ, υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια στις τάξεις των παικτών αναφορικά με το πρωτόκολλο ασφαλείας, για το οποίο δεν ζητήθηκε η γνώμη τους, ενώ το θεωρούν εξαιρετικά αυστηρό έως «αποπνικτικό». Στο μεταξύ, εκτιμάται πως τα 2/3 των Top40 παικτών της λίγκας είναι εντελώς αντίθετοι με τους περιορισμούς και γι’ αυτό ζητούν αναθεώρηση, με περισσότερες ελευθερίες, κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

Μάλιστα, εκείνος που φαίνεται να… συντονίζει τη φωνή των παικτών είναι ο σταρ των Νετς, Κάιρι Ίρβινγκ, ο οποίος μέσα στις επόμενες ημέρες θα διοργανώσει μία τηλεδιάσκεψη, όπου αναμένεται να πάρουν μέρος κοντά στους 200 παίκτες, προκειμένου να συζητήσουν για το θέμα!

Πέντε λεπτά! Τόσα χρειάζεστε για ένα στοίχημα!

Πιστεύετε στην επίτευξη γκολ στα επόμενα 5 λεπτά ενός LIVE αγώνα; Στοιχημάτιστε σε αυτό!

Είστε μόνο 300 δευτερόλεπτα μακριά από ένα εξαιρετικό στοίχημα! Εάν περιμένετε γκολ σύντομα – αυτό είναι το στοίχημα για εσάς!Και δεν είναι μόνο αυτό, μαζί μας μπορείτε να στοιχηματίσετε και στην επίτευξη γκολ στα επόμενα 10 ΛΕΠΤΑ!

Το ποδόσφαιρο παρακολουθείτε κυρίως για τα γκολ, και τα κουπόνια γίνονται για διασκέδαση και αγωνία.