Νίκησαν τον κορωνοϊό με τρομερό κορεό!

Οι οπαδοί της Ζενίτ δημιούργησαν ένα τρομερό κορεό στο παιχνίδι της ομάδας τους με την Κρίλια Σοβέτοβ στο οποίο το ποδόσφαιρο νικά τον κορονοϊό. 

Το ποδόσφαιρο επέστρεψε στην Ρωσία με περιορισμένο αριθμό φιλάθλων στις εξέδρες. Οι οπαδοί της Ζενίτ δημιούργησαν ένα τρομερό κορεό στο παιχνίδι της ομάδας τους με την Κρίλια Σοβέτοβ στο οποίο το ποδόσφαιρο νικά τον κορονοϊό.

Σε αυτό εμφανίζεται ένας άνδρας με μάσκα να κρατά τον κορονοϊό. Στη συνέχεια, ο ιός φεύγει και εμφανίζεται μια μπάλα ποδοσφαίρου στα χέρια του.

Δείτε το τρομερό δημιούργημα των φίλων της Ζενίτ.

41 1 1

Η εταιρεία με τις αποδεδειγμένα υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς και τις περισσότερες Online Προσφορές στην Κύπρο, σας δίνει ένα ακόμη πολύτιμο εργαλείο για να έχετε τον πλήρη έλεγχο των στοιχημάτων σας.

Πλέον, με την επιλογή του Turbo Cashout, ο απόλυτος έλεγχος των στοιχημάτων περνάει στα δικά σας  χέρια αφού μπορείτε είτε να αυξήσετε τις πιθανότητες κέρδους, είτε να μειώσετε τις απώλειες σας, διορθώνοντας την αρχική σας πρόβλεψη με το πρόωρο κλείσιμο/διευθέτηση του στοιχήματος σας πριν την χρονική ολοκλήρωση των αγώνων.

Στην Meridianbet, ΕΣΥ καθορίζεις τα κέρδη σου!

3 Komentara

    👌👌👌

    👍👍👍

    👍👍👍⚽️⚽️⚽️

Απαγορεύεται ο σχολιασμός.