Χαραλάμπους:«Το παιχνίδι με την Μπεσίκτας είναι ένα ιδιαίτερο κίνητρο σε όλους, με την κατάσταση που υπάρχει»!

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Ηλίας Χαραλάμπους, και μίλησε για τον ΠΑΟΚ, την τακτική που πρέπει να ακολουθεί μια ομάδα σαν τον Δικέφαλο, το παιχνίδι με την Μπεσίκτας ενώ σχολίασε και το θέμα με τον Βιεϊρίνια.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για την θέση που έπαιζε ο ίδιος, το αριστερό μπακ: «Αν και εφόσον φύγει ο Γιαννούλης, η ομάδα θα πάρει οικονομικό όφελος που θα χρησιμοποιήσει για τον αντικαταστάτη του, ο ΠΑΟΚ πρωταγωνιστεί και σε μια τέτοια ομάδα τα φουλ μπακ πρέπει να έχουν επιθετικά χαρακτηριστικά».

Για το σύστημα του Φερέιρα αλλά και την τακτική: «Στο θέμα της τακτικής είναι θέμα τι παίκτες έχει η ομάδα, αν ο Φερέιρα πιστεύει πως με αυτούς τους παίκτες μπορεί να παίξει το 3-5-2, τότε δεν έχει σημασία το σύστημα που παίζει η ομάδα. Πάντα το σύστημα επιλέγεται με βάση τα χαρακτηριστικά των ποδοσφαιριστών».

Για το παιχνίδι με την Μπεσίκτας: «Πρέπει να περάσει σε όλους τι παιχνίδι είναι αυτό, όλη η Ελλάδα και όλη η Κύπρος θα είναι ΠΑΟΚ. Κανείς δεν μπορεί μόνος του να πάρει ένα παιχνίδι, το ομαδικό πνεύμα είναι το μυστικό για να πάρει ο ΠΑΟΚ το παιχνίδι και την πρόκριση. Το πάθος και η ενέργεια δεν φτάνουν, χρειάζεται και η τακτική. Το παιχνίδι με την Μπεσίκτας είναι ένα ιδιαίτερο κίνητρο σε όλους, με την κατάσταση που υπάρχει».

Για τον Βιεϊρίνια: «Έχω ξεκάθαρη άποψη, για το καλό όλων πρέπει να βρεθεί μια λύση για να μείνει στην ομάδα. Είναι ηγετική μορφή, πρέπει να είναι στα αποδυτήρια, μια ανακοίνωση ότι μένει θα δώσει ώθηση και στην ομάδα και στον κόσμο».

2 Komentara

    👍🏾👍🏾👍🏾

    👍👍

Απαγορεύεται ο σχολιασμός.