Αυξάνονται οι μνηστήρες για τον Φαμπιάν Ρουίθ!

Και εκεί που όλα έδειχναν πως η μετακίνηση του Φαμπιάν Ρουίθ στην Μάντσεστερ Σίτι ήταν θέμα χρόνου τελικά όλα ήρθα τούμπα. Σφήνα στην διεκδίκηση του φαίνεται να μπαίνει δυνατά και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο στόχαστρο των γκαλάκτικος ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού μπαίνει ο νεαρός αστέρας και οι ιθύνοντες της Νάπολι αν και θα χάσουν ένα πολύτιμο εργαλείο απο την άλλη χαίρονται αφού τα ταμεία της αναμένονται να γεμίσουν!

Μάλιστα δημοσιεύματα παίρνουν το θέμα ένα βήμα μπροστά αφού φαίνεται πως η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να προσφέρει ένα ποσό που αγγίζει τα 85 εκατομμύρια για να πάρει στην Μαδρίτη τον νεαρό αστέρα.

Οι Ναπολιτάνοι όμως αξιώνουν 100 εκατομμύρια για να δώσουν το οκ στον ποδοσφαιριστή, ποσό που δεν θα υπάρξει πρόβλημα είτε για την Ρεάλ Μαδρίτης αλλά ούτε και για την Μάντσεστερ Σίτι. Έτσι αναμένεται ένα καυτό καλοκαίρι για τον Φαμπιάν Ρουίθ στο που θα καταλήξει την νέα σεζόν.

Η εταιρεία με τις αποδεδειγμένα υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς και τις περισσότερες Online Προσφορές στην Κύπρο, σας δίνει ένα ακόμη πολύτιμο εργαλείο για να έχετε τον πλήρη έλεγχο των στοιχημάτων σας.

Πλέον, με την επιλογή του Turbo Cashout, ο απόλυτος έλεγχος των στοιχημάτων περνάει στα δικά σας χέρια αφού μπορείτε είτε να αυξήσετε τις πιθανότητες κέρδους, είτε να μειώσετε τις απώλειες σας, διορθώνοντας την αρχική σας πρόβλεψη με το πρόωρο κλείσιμο/διευθέτηση του στοιχήματος σας πριν την χρονική ολοκλήρωση των αγώνων.