Η Ανόρθωση για Πουλλαΐδη: «Ιδιαίτερη τιμή για την ομάδα μας»

Με ανακοίνωση της η Ανόρθωση συγχαίρει τον Χρίστο Πουλλαΐδη για τον ορισμό του ως επίτιμος Πρόξενος στο Μπαχρέιν.

Αναλυτικά:

Ο Σύλλογος Ανόρθωσις Αμμοχώστου Ανόρθωσις Αμμοχώστου θα ήθελε να συγχαρεί τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, κ. Χρήστο Πουλλαΐδη, για τον ορισμό του, από τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, ως επίτιμο Πρόξενο της χώρας μας στο Μπαχρέιν, με έδρα την πρωτεύουσα Μανάμα.

Όπως αναφέρεται επί λέξει και στο σχετικό επίσημο έγγραφο, η εμπιστοσύνη στις ικανότητες του, όπως και η ακεραιότητα που τον χαρακτηρίζει ως άτομο και ως επαγγελματία στο χώρο του, οδήγησαν την Κυπριακή Δημοκρατία στο να πάρει την συγκεκριμένη απόφαση.

Το γεγονός αυτό, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή πέρα από τον ίδιο και για την ομάδα μας καθώς ο κ. Χρήστος Πουλλαΐδης και η οικογένεια του είναι ως γνωστό οι μεγαλομετόχοι της Ανόρθωσης.

Ο κ. Χρήστος Πουλλαΐδης από το 2002 ξεκίνησε να δραστηριοποιείται μόνος, δημιουργώντας τη δική του εταιρεία στο Μπαχρέιν. 17 χρόνια μετά, κατάφερε να χτίσει έναν κολοσσό και να ηγείται ενός ομίλου 12 εταιρειών με παρουσία πέρα από το Μπαχρέιν, σε Κύπρο, Κατάρ, Ηνωμένο Βασίλειο και Βουλγαρία.

Η Meridianbet προσφέρει μία από τις καλύτερες εμπειρίες αθλητικών στοιχημάτων στον κόσμο με καταπληκτικές προσφορές ζωντανών γεγονότων μέσα από μια συναρπαστική ιστοσελίδα

Προηγούμενο άρθρο

6 Komentara

  🤔🤔

  👀👀👀👀

  Good luck!

  👍👍👍

  👍👍👍

  👍

Απαγορεύεται ο σχολιασμός.