Ο Μέσι είπε στον Κούμαν ότι βλέπει τον εαυτό του πιο έξω απ' ότι μέσα!!!

Το καταλανικό ραδιόφωνο «RAC1» αποκάλυψε ότι, στην συνάντηση του Λιονέλ Μέσι με τον Ρόναλντ Κούμαν, ο Αργεντινός σούπερ σταρ είπε στον Ολλανδό προπονητή ότι βλέπει τον εαυτό του πιο πολύ έξω απ’ ότι μέσα στην ομάδα.

Τα σύννεφα αποχώρησης του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα ενδέχεται να μετατραπούν σε… καταιγίδα! Σύμφωνα με το καταλανικό ραδιόφωνο «RAC1», ο Αργεντινός σούπερ σταρ συναντήθηκε ήδη με τον προπονητή της ομάδας, Ρόναλντ Κούμαν.

Και, σύμφωνα με το εν λόγω μέσο, «Ο Μέσι είπε στον Κούμαν ότι δεν βλέπει ξεκάθαρο το μέλλον του στην Μπάρτσα. Ο παίκτης τον διαβεβαίωσε ότι αυτή την στιγμή βλέπει τον εαυτό του πιο πολύ έξω απ’ ότι μέσα στον σύλλογο, αλλά γνωρίζει τις δυσκολίες που θα είχε για να αποχωρήσει, λόγω των οικονομικών μεγεθών που αφορούν το συμβόλαιό του».

Το «RAC1» πρόσθεσε ότι ο σύλλογος, όταν ρωτήθηκε για τις συγκεκριμένες πληροφορίες, υποστήριξε ότι «ο παίκτης έχει συμβόλαιο, τον υπολογίζουμε και δεν θέλουμε να κάνουμε καμία εκτίμηση για την συνάντηση του προπονητή με τον Μέσι».

Εγγραφείτε τώρα στο meridianbet.com.cy και μπορείτε να λάβετε 100% μπόνους στο πρώτο σας δελτιο.

2 Komentara

    Για να δούμε

    8a di3i

Απαγορεύεται ο σχολιασμός.