Ο Μέσι συμφώνησε για 700 εκ. ευρώ με το City Football Group για 5 χρόνια!

Η είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου και εφόσον ισχύει θα πρόκειται για μία τεράστια συμφωνία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία ο Λιονέλ Μέσι συμφώνησε με το City Football Group, που είναι οι ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Σίτι και άλλων ομάδων, για πέντε χρόνια αντί 700 εκ. ευρώ. Μία συμφωνία που θα τον στείλει και στην… Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με την «Daily Record» ο Αργεντινός σταρ ήρθε σε συμφωνία πέντε ετών με το City Football Group, το οποίο έχει στην κατοχή του περίπου εννέα ποδοσφαιρικές ομάδες, μεταξύ των οποίων η Μάντσεστερ Σίτι, στην οποία ο Λιονέλ Μέσι θα αγωνιστεί για τα επόμενα τρία χρόνια. Το δημοσίευμα αναφέρει πως τα τελευταία δύο της συμφωνίας ο Μέσι θα αγωνιστεί σε μία άλλη ομάδα που ανήκει στο συγκεκριμένο γκρουπ, που είναι η Νιου Γιουρκ Σίτι FC, στην οποία θα κλείσει την καριέρα του. 

Αρχικά η πρόταση που έγινε στον Λιονέλ Μέσι, πέρα από χρήματα είχε και ποσοστό μετοχών της εταιρείας αλλά τελικά ο Αργεντινός προτίμησε τα χρήματα. Με βάση την συμφωνία ο Μέσι θα κερδίζει 16.025 ευρώ την ώρα (!!!). Βέβαια το σημαντικό της υπόθεσης είναι ότι ο Αργεντινός δεν συμφωνεί με μία ομάδα αλλά με μία εταιρεία που έχει στην κατοχή της αρκετές ομάδες και αν επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ θα κλείσει την καριέρα του στις Η.Π.Α. 

Πηγή:www.sdna.gr

Εγγραφείτε τώρα στην Meridianbet.com.cy, κάντε την πρώτη σας κατάθεση στον λογαριασμό σας και διεκδικήστε μέχρι και 50 ευρώ μπόνους.