Χρυσώνει Κιλιάν Εμπαπέ η Παρί Σεν Ζερμέν!

Μία προσφορά μεγατόνων ετοιμάζει η Παρί Σεν Ζερμέν με σκοπό να κρατήσει τον διαμάντι της και πολυτιμότερο αγαθό της. Φυσικά μιλάμε για τον Κιλιάν Εμπαπέ που όπως φαίνεται οι ιθύνοντες της ετοιμάζουν μία προσφορά 50 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο.

Το όνομα του Γάλλου επιθετικού έχει συνδεθεί επανειλημμένα με τη Ρεάλ Μαδρίτης που περιμένει να λήξει το συμβόλαιο του, με σκοπό να τον αποκτήσει με λιγότερα χρήματα. Σύμφωνα με την «AS», ο πρόεδρος του ισπανικού συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ, ετοιμάζει κίνηση για τον διεθνή άσο το καλοκαίρι του 2021, όταν και θα μένουν μόλις 12 μήνες ακόμα στο συμβόλαιό του.

Για αυτόν τον λόγο εάν θέλουν να κρατήσουν τον Κιλιάν Εμπαπέ, στο Παρίσι θα πρέπει να του κάνουν μια πρόταση που δεν θα μπορεί να αρνηθεί.

Σε περίπτωση που δεχθεί τελικώς την προσφορά ο Εμπαπέ, θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής της Παρί, καθώς θα αμοίβεται με 900 χιλιάδες περίπου την εβδομάδα, την ώρα που ο Νειμάρ παίρνει 720.

Η Meridianbet προσφέρει μία από τις καλύτερες εμπειρίες αθλητικών στοιχημάτων στον κόσμο με καταπληκτικές προσφορές ζωντανών γεγονότων μέσα από μια συναρπαστική ιστοσελίδα αλλά και το mobile application.

Επιλέξτε την Muchbetter ως μέθοδο πληρωμής για κατάθεση του Meridianbet λογαριασμού σας, στοιχηματίστε και προσθέστε επιπλέον 10% στο λογαριασμό του Μπόνους σας.

Επιλέξτε την Muchbetter ως μέθοδο πληρωμής για κατάθεση του Meridianbet λογαριασμού σας, στοιχηματίστε και λάβετε την αξία του πρώτου σας κουπονιού σε Μπόνους.