Θέλει Τάμαρι και Ιωάννου ο Μαρινάκης!

Τις τελευταίες μέρες το όνομα του Νικόλα Ιωάννου έχει συνδεθεί με την Νότιγχαμ Φόρεστ με τις πληροφορίες να λένε πως όντως η Αγγλίκη ομάδα με ιδιοκτήτη τον Βαγγέλη Μαρινάκη, έδειξε ενδιαφέρον για τον Κύπριο διεθνή ποδοσφαιριστή, χωρίς όμως να επισημοποιηθεί η διαδικασία.

Οι πληροφορίες αυτές μόνο τυχαίες δεν φαίνεται να είναι αφού η ομάδα σκάουτινγκ των Άγγλων φαίνεται να εξετάζει ενδελεχώς και με πάσα λεπτομέρεια την αγωνιστική οντότητα που ακούει στο όνομα Νικόλας Ιωάννου.

Το ενδιαφέρον για το Νικόλα δεν αφορά αποκλειστικά την αγγλική ομάδα αλλά και τον Ολυμπιακό Πειραιώς, κλαμπ το οποίο ως γνωστό επίσης ελέγχεται από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Επιπλέον, όπως οι πληροφορίες αναφέρουν ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών εδώ και καιρό καλοβλέπει όχι μονάχα τον 24χρονο κύπριο διεθνή αλλά και το Μούσα Τάμαρι.

Οι εκπληκτικές εμφανίσεις του «Ιορδανού Μέσι» στο κυπριακό πρωτάθλημα αλλά και στην Ευρώπη, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων του ιδιοκτήτη της ερυθρόλευκης ΠΑΕ που θεωρούν ότι πρόκειται για παίκτη με προοπτική για το μέλλον.

Για την ώρα, όπως και στην περίπτωση του Νικόλα έτσι και στην περίπτωση του 23χρονου Άραβα επίσημη πρόταση δεν έχει φθάσει στα γραφεία του ΑΠΟΕΛ.

Πολύ πιθανόν όμως αυτό να συμβεί στις επόμενες μέρες μετατρέποντας έτσι το φημολογούμενο ενδιαφέρον σε κάτι πιο επίσημο και χειροπιαστό. Και όταν αναφερόμαστε σε επίσημες προσεγγίσεις, στη μέση μπαίνουν οι τιμές και τα ποσά που αντιστοιχούν σε τέτοιου είδους ντιλ.

Άλλωστε μιλάμε για δύο παίκτες εν ενεργεία διεθνείς με την εθνική ομάδα της χώρας τους, αναμφισβήτητα ταλαντούχοι και κυρίως σε πολύ καλή ηλικία. Πρόκειται επίσης για τα δύο σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία του ΑΠΟΕΛ, ίσως και του κυπριακού πρωταθλήματος αφού πολλάκις έχουν αποδείξει τόσο στην Ευρώπη όσο και με την εθνική τους ομάδα, ότι δύσκολα το ταλέντο τους μπορεί να περιοριστεί στα στενά όρια της κυπριακής λίγκας.

Το πακέτο Νικόλας- Τάμαρι είναι άκρως δελεαστικό για ομάδες που επενδύουν σε ταλαντούχους παίκτες και ομολογουμένως μόνο μεγάλες ομάδες της Ευρώπης με οικονομική ισχύ μπορούν να το επωμιστούν… και μια τέτοια είναι σίγουρα ο Ολυμπιακός και ο ιδιοκτήτης του, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Για τους εγγεγραμμένους παίκτες της meridianbet.com.cy, υπάρχει και η επιλογή του TurboPayout, με την οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας πριν την ολοκλήρωση όλων των αγώνων, επισπεύδοντας τα κέρδη σας! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.

2 Komentara

    👍👍👍👍

    🤔🤔🤔

Απαγορεύεται ο σχολιασμός.