Κλέβει και Τσόνγκ η Ίντερ από Μάντσεστερ!

Το συμβόλαιο του νεαρού εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ταχίθ Τσόνγκ, ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και η πλευρά του ποδοσφαιριστή βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Ίντερ.

Αυτό σημαίνει πως οι «κόκκινοι διάβολοι» θα αναγκαστούν να χάσουν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα τους, χωρίς να καρπωθούν κάποιο ποσό.

Παρόλο που η διοίκηση της αγγλικής ομάδας έχει κάνει πρόταση επέκτασης της συνεργασίας της με τον 20χρονο άσο, εκείνος προτιμά να αγωνιστεί στο σύνολο του Αντόνιο Κόντε.

Ένας από τους λόγους που θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, είναι πως δεν έχει βρει μέχρι στιγμής τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής, καθώς τη σεζόν που διανύουμε έχει αγωνιστεί στη Premier League μόνο 24 λεπτά.

Αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Τσόνγκ στους Μιλανέζους, τότε η Ίντερ θα έχει αποκτήσει τέταρτο ποδοσφαιριστή της Γιουνάιτεντ μέσα σε ένα χρόνο μετά τους Λουκάκου, Σάντσες και Γιάνγκ.

Το Empty Bet είναι ένας τύπος στοιχήματος όπου ένας παίκτης παρουσιάζει μία ιδέα για διαμόρφωση ενός παιχνιδιού.Το πρακτορείο εξετάζει αυτή την ιδέα και βάση αυτής προτείνει αποδόσεις αν και εφόσον πληρούνται  ορισμένες προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στους κανόνες.