Κακά τα μαντάτα για τον Κούτρη!

Άσχημα τα νέα έρχονται από Ισπανία μεριά για τον Κούτρη, καθώς όπως όλα δείχνουν ο αριστερός οπισθοφύλακας έπαθε σοβαρή ζημιά στο γόνατο του. Ο νεαρός τραυματίστηκε στην τελευταία αναμέτρηση της Μαγιόρκα με την Μπέτις (3-3) και οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ρήξη χιαστού.

Ο 24χρονος άσος δόθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό Πειραίως με σκοπό να δοκιμάσει τη τύχη του σε ένα ανώτερα ποδοσφαρικό πρωτάθλημα και γιατί όχι να πάρει μεταγραφή που θα του ανοίξει νέους ορίζοντες.

Αν και ταξίδεψε στην Βαρκελώνη για νέες εκτεταμένες εξετάσεις μοιάζει αδύνατο να αποφύγει την επέμβαση. Σε περίπτωση που μπεί χειρουργείο θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν,αλλά κινδυνεύει να χάσει και την βασική προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Ο Κούτρη πρόλαβε να καταγράψει μόλις δύο συμμετοχές και συνολικά 93 λεπτά στο χορτάρι με την Μαγιόρκα. Κρίμα για τον ποδοσφαιριστή αφού θεωρείτε από τους ανερχόμενους αστέρες του ελληνικού ποδοσφαίρου! Να ευχηθούμε να επιστρέψει πίσω γερός και δυνατός.

Η εταιρεία με τις αποδεδειγμένα υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς και τις περισσότερες Online Προσφορές στην Κύπρο, σας δίνει ένα ακόμη πολύτιμο εργαλείο για να έχετε τον πλήρη έλεγχο των στοιχημάτων σας.

Πλέον, με την επιλογή του Turbo Cashout, ο απόλυτος έλεγχος των στοιχημάτων περνάει στα δικά σας χέρια αφού μπορείτε είτε να αυξήσετε τις πιθανότητες κέρδους, είτε να μειώσετε τις απώλειες σας, διορθώνοντας την αρχική σας πρόβλεψη με το πρόωρο κλείσιμο/διευθέτηση του στοιχήματος σας πριν την χρονική ολοκλήρωση των αγώνων.

Στην Meridianbet, ΕΣΥ καθορίζεις τα κέρδη σου!