Ο Λένο βλέπει βελτίωση στην Άρσεναλ!

Μπορεί τα αποτελέσματα της Άρσεναλ να μην είναι εντυπωσιακά καλύτερα μετά την ανάληψη των ηνίων από τον Μίκελ Αρτέτα, ωστόσο ο Μπερντ Λένο θεωρεί πως οι «κανονιέρηδες» θυμίζουν και πάλι ομάδα.

«Σε λίγο χρόνο έχει επιδράσει πολύ στην ομάδα. Φαίνεται στην ένταση με την οποία παίζουμε πλέον, αλλά επίσης στην οργάνωση και τη νοοτροπία μας έξω από το γήπεδο. Πριν από εκείνον τα πράγματα ήταν πολύ μπερδεμένα, ο καθένας έκανε διαφορετικά πράγματα και δεν ήμασταν ομάδα. Το έβλεπες στο γήπεδο και έξω από αυτό. Πλέον αυτό έχει αλλάξει και είμαστε πιο ενωμένοι και επαγγελματίες. Δεν είναι μόνο όσα έμαθε από τον Γκουαρντιόλα, γιατί όλοι όσοι συνεργάστηκαν μαζί του λένε πως πάντα ήταν πολύ έξυπνος στο κομμάτι της τακτικής και ήξερε πώς να βελτιώνει παίκτες», τόνισε ο Γερμανός γκολκίπερ Λένο.

Πάντως είναι ρεαλιστής για τις δυνατότητες της ομάδας του. «Δεν μπορούμε να μιλάμε για πρωτάθλημα, γιατί η Σίτι και ειδικά η Λίβερπουλ είναι πολύ δυνατές. Ειλικρινά, μπορούμε να πούμε πως είναι σε άλλο επίπεδο», είπε.

Επιλέξτε οποιαδήποτε μέθοδο πληρωμής για πίστωση του Meridianbet λογαριασμού σας και λάβετε επιπλέον ποσό ως Μπόνους το 5%της κατάθεσης σας!

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο