Καταγγέλλει ρατσισμό από τους οπαδούς της ομάδας του ο Φάνος!

Απίστευτες καταγγελίες για ρατσισμό δημοσιεύει στον λογαριασμό του στο instagram ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Φάνος Κατελάρης.

Ως γνωστό, ο Κύπριος διεθνής αμυντικός μέσος αγωνίζεται ως δανεικός στην Ζαλαεγκερζέγκι Ουγγαρίας από την Ομόνοια. Σήμερα η ομάδα του αγωνιζόταν εκτός έδρας με την Φέχερβαρ και δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, μένοντας στον πάγκο.

Ο λόγος είναι ότι ο ίδιος δεν ήθελε να αγωνιστεί, διότι οι οπαδοί της ομάδας του πραγματοποίησαν τρεις φορές ρατσιστικούς ήχους σε μαύρο ποδοσφαιριστή, την ώρα που αυτός αγωνιζόταν στο παιχνίδι!

Αναλυτικά το μήνυμα του:

«Πρώτα από όλα, είμαι άνθρωπος και είμαι περήφανος που είμαι μαύρος. Σήμερα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, συνέβη κάτι δραματικό στην προθέρμανση. Οπαδοί της ομάδας μου έβγαζαν ρατσιστικές κραυγές και φώναζαν πίθηκο έναν ποδοσφαιριστή, λόγω του χρώματος του δέρματος του. Συνέβη τρεις φορές. Τότε εγώ, αποφάσισα να σταματήσω την προθέρμανσή μου και έφυγα από το γήπεδο. Δεν ήθελα να αγωνιστώ καθόλου. Τρεις εβδομάδες πριν, όλοι παλεύαμε για τα δικαιώματά μας και σοκάραμε όλο τον πλανήτη, μετά την δολοφονία ενός νεαρού μαύρου αγοριού από έναν αστυνομικό.

Ξέρω πως αυτά τα πράγματα δεν μπορώ να τα σταματήσω, αλλά συμβαίνουν και στο μέλλον θα παλέψω για τα δικαιώματά και τα πιστεύω μου, μέχρι την μέρα που θα πεθάνω. Δεν υπάρχει χώρος για ρατσισμό, εκτός ή εντός αγωνιστικών χώρων».

Εγγραφείτε τώρα στο meridianbet.com.cy και μπορείτε να λάβετε 100% μπόνους στο πρώτο σας δελτιο.

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε την Υποστήριξη Πελατών  της Meridianbet στο 70003247

5 Komentara

    Κρίμα

    😏😏😏😏

    😒😒😒

    👍👍👍

    Ο ρατσισμός είναι παγκόσμιο φαινόμενο που πρέπει να εξαλειφθεί.

Απαγορεύεται ο σχολιασμός.