Πότε και πως θα γίνουν οι κληρώσεις

Ήταν που ήταν σπουδαίες οι κληρώσεις για τα κύπελλα Ευρώπης, πλέον μετά και τις αποφάσεις της UEFA έγιναν η μισή δουλειά για τις ελπίδες πρόκρισης που έχουν οι ομάδες μας φέτος.

Οι ειδικές συνθήκες με τους μονούς αγώνες στα προκριματικά και την έδρα να βγαίνει μέσα από κλήρωση έκαναν εκείνη τη διαδικασία να μοιάζει πιο σημαντική από ποτέ. Έτσι, έχει νόημα να δούμε πως θα γίνουν ακριβώς και τις λεπτομέρειες.

Πότε θα «κληρώσει»

Δε δόθηκε απάντηση από τη συνεδρία της Ε.Ε. καθώς έχουμε μέχρι τις 3 Αυγούστου καιρό. Το σίγουρο είναι πως πρέπει να γίνουν μετά από αυτή την ημερομηνία και ένα δεκαήμερο πριν τους αγώνες. Μια πληροφορία κάνει λόγο για ταυτόχρονη κλήρωση των πρώτων δυο γύρων του Champions League και των δυο γύρων του Europa που θα γίνουν τον Αύγουστο (προ-προκριματικός και πρώτος γύρος) κάπου εκεί 8-9 Αυγούστου.

Πως θα γίνει

«Αδύνατοι» και δυνατοί» θα υπάρχουν κανονικά. Για την Ομόνοια το γεγονός πως είναι μάλλον «δυνατή» στον πρώτο γύρο σημαίνει πως δεδομένα θα κληρωθεί με «δυνατό» στο δεύτερο. Πολύ νωρίς να καταγράφουν οι αντίπαλοι στους δυο γύρους. ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας «δυνατοί» στην πρώτη κλήρωση, Ανόρθωση στο δεύτερο γύρο μπαίνει ως «αδύνατη» μάλλον.

Μπορεί να σε «τραβήξει» ομάδα στους δυνατούς;

Είναι μια σημαντική διαφορά αυτή σε σχέση με πέρσι. Η Ομόνοια δεν αναμένεται να χρειαστεί να μάθει αντίπαλο στον τρίτο γύρο πριν παίξει στο δεύτερο, καθώς ανάμεσα στους δυο γύρους υπάρχει απόσταση τριών εβδομάδων. Άρα με όποιον και να κληρωθεί στο γύρο αυτό, θα είναι «αδύνατη». Ανάμεσα σε τρίτο γύρο και play offs όμως, που θα γίνουν πιντωμένα, πολύ πιθανό να προκύψει τέτοια ευνοϊκή συγκυρία. Όταν θα μάθουμε ακριβείς ημερομηνίες κληρώσεων θα το ξέρουμε σίγουρα.

Η έδρα πως θα βγει

Μια πρακτική που έχουμε δει στο παρελθόν, δείτε και τη φώτο πιο κάτω, είναι να υπάρχουν τρεις κούπες. Μια με τα μπαλάκια των «δυνατών», μια με τους «αδύνατους» και μια άδεια. Παίρνουν ένα μπαλάκι από κάθε μια από τις άλλες κούπες και τις ρίχνουν στην τρίτη. Η πρώτη που θα φανερωθεί έχει και την έδρα.

Θέλεις καλή ζαριά πάντα στην Ευρώπη αλλά φέτος σου χρειάζονται αρκετές. Είναι μια κι έξω κατάσταση και ελπίζουμε να έχουν λόγο οι ομάδες μας να επισκεφτούν το «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» αρχές Οκτωβρίου.

Εγγραφείτε τώρα στο meridianbet.com.cy και μπορείτε να λάβετε 100% μπόνους στο πρώτο σας δελτιο.

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε την Υποστήριξη Πελατών  της Meridianbet στο 70003247

2 Komentara

    👍👍👍⚽️⚽️⚽️

    Αναμένουμε

Απαγορεύεται ο σχολιασμός.