Χρυσά συμβόλαια από την Μπορούσια!

Νέο βασικό χορηγό βρήκε η ομάδα της Μπορούσια Ντόρτμουντ για τα επόμενα χρόνια. Οι Βεστφαλοί ήρθαν σε συμφωνία με την «1&1» για να γίνει ο βασικός χορηγός της από την σεζόν 2020/21.

Αξιοσημείωτο είναι πως η συγκεκριμένη εταρεία παροχής ίντερνετ θα υπογράψει συμβόλαιο ως το 2025 και θα δίνει περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ ετησίως στους κιτρινόμαυρους και  θα διαφημίζεται μόνο στα ματς της Bundesliga!

Παράλληλα με την συμφωνία αυτή η ήδη βασικός χορηγός της Μπορούσια, η «Evonik» θα παραμείνει στις φανέλες αλλά μόνο στους αγώνες του γερμανικού Κυπέλλου και στις διεθνείς διοργανώσεις, φιλικές κι επίσημες, έχοντας επίσης συμβόλαιο ως τον Ιούνη του 2025…

Έτσι λοιπόν, μέσα στην επόμενη πενταετία, υπολογίζεται ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα βάλουν στα ταμεία τους ένα ποσό της τάξης των 200 εκατομμυρίων ευρώ, αυξάνοντας κατά πολύ τα έσοδά τους.

Πέντε λεπτά! Τόσα χρειάζεστε για ένα στοίχημα!

Πιστεύετε στην επίτευξη γκολ στα επόμενα 5 λεπτά ενός LIVE αγώνα; Στοιχημάτιστε σε αυτό!Είστε μόνο 300 δευτερόλεπτα μακριά από ένα εξαιρετικό στοίχημα! Εάν περιμένετε γκολ σύντομα – αυτό είναι το στοίχημα για εσάς!Και δεν είναι μόνο αυτό, μαζί μας μπορείτε να στοιχηματίσετε και στην επίτευξη γκολ στα επόμενα 10 ΛΕΠΤΑ!Το ποδόσφαιρο παρακολουθείτε κυρίως για τα γκολ, και τα κουπόνια γίνονται για διασκέδαση και αγωνία.