Τα μέτρα ασφαλείας επηρεάζουν την προσέλευσή του κόσμου!

Ο χώρος του ποδοσφαίρου είναι υποχρεωμένος να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19. Με τα νέα μέτρα ασφαλείας που εφαρμόζονται, ένας από τους τομείς που επηρεάζεται είναι και ο αριθμός των οπαδών που θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από το γήπεδο τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος.

Παρότι τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται απολύτως βέβαιο, από τη στιγμή που όλα εξαρτώνται από την πορεία της πανδημίας, εάν όλα πάνε καλά υπολογίζεται ότι στο νέο πρωτάθλημα θα υπάρχει δυνατότητα τα γήπεδά μας να φιλοξενούν κόσμο στο 33% της χωρητικότητάς τους.

Σε προηγούμενό μας ρεπορτάζ είχαμε μεταφέρει τα δεδομένα που διαμορφώνει το συγκεκριμένο ποσοστό τους δύο αιωνίους της Λευκωσίας, βάσει της χωρητικότητας του ΓΣΠ. Όπως μας έχει επισημανθεί, ωστόσο, ο αριθμός του κόσμου που θα μπορούν να πάρουν στους εντός έδρας αγώνες τους θα είναι ακόμα μικρότερος σε σχέση με τους 6900 που είχαν υπολογιστεί αρχικά.

Συγκεκριμένα, μεταφέρθηκε ότι ο αριθμός των οπαδών που δικαιούνται να έχουν στο γήπεδο οι γηπεδούχοι υπολογίζεται με βάση τη χωρητικότητα των τριών κερκίδων που θα έχει στη διάθεσή του και όχι βάσει της συνολικής χωρητικότητας. Κατά συνέπεια, οι φιλοξενούμενοι θα έχουν μεν στη διάθεσή τους 700 εισιτήρια, όμως οι δύο αιώνιοι, ως γηπεδούχοι, θα έχουν τη δυνατότητα να διαθέσουν στους οπαδούς τους μόλις 5821 εισιτήρια.

Με τέτοια νούμερα, είναι εύκολο να αντιληφθεί ότι για την Ομόνοια θα είναι πολύ δύσκολο έως και αδύνατον να ικανοποιήσει τις ανάγκες του κόσμου της σε πολλούς αγώνες αν λάβουμε υπόψη και την προσέλευση της σεζόν που ολοκληρώθηκε. Πρόβλημα σε αρκετά ματς, βεβαίως, θα υπάρχει και στην πλευρά του ΑΠΟΕΛ.

Εγγραφείτε τώρα στο meridianbet.com.cy και μπορείτε να λάβετε 100% μπόνους στο πρώτο σας δελτιο.

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε την Υποστήριξη Πελατών  της Meridianbet στο 70003247

4 Komentara

    😒😒😒

    🤔🤔🤔

    ✌✌✌

    😷😷😷

Απαγορεύεται ο σχολιασμός.