Άμεσες είναι οι εξελίξεις στο θέμα του Γιάννη Κωστή για τον Ολυμπιακό.

Όπως γράφει σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», οι Πειραιώτες συμφώνησαν με τη διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας να συναντηθούν στην Αθήνα την Τρίτη και να ολοκληρωθεί η υπόθεση του Κύπριου αμυντικού χαφ.

Η Κύπρος έχει αύριο παιχνίδι με τη Ρωσία για την προκριματική φάση του Euro 2020 και αμέσως μετά (σσ. την Τρίτη) ο νεαρός άσος θα πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα για να έρθει στην Αθήνα να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους».

Μαζί του θα είναι ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Θουκής Θουκυδίδης και ο αντιπρόεδρος, Γιάννος Χρυσοστόμου, μαζί με τον γενικό γραμματέα, Κωνσταντίνο Παναγιώτου.

Οι δύο σύλλογοι τα έχουν βρει σε όλα και όλα θα κλείσουν ομαλώς την ερχόμενη Τρίτη το θέμα Κωστή.

Η εταιρεία με τις αποδεδειγμένα υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς και τις περισσότερες Online Προσφορές στην Κύπρο, σας δίνει ένα ακόμη πολύτιμο εργαλείο για να έχετε τον πλήρη έλεγχο των στοιχημάτων σας.

Πλέον, με την επιλογή του Turbo Cashout, ο απόλυτος έλεγχος των στοιχημάτων περνάει στα δικά σας χέρια αφού μπορείτε είτε να αυξήσετε τις πιθανότητες κέρδους, είτε να μειώσετε τις απώλειες σας, διορθώνοντας την αρχική σας πρόβλεψη με το πρόωρο κλείσιμο/διευθέτηση του στοιχήματος σας πριν την χρονική ολοκλήρωση των αγώνων.

Στην Meridianbet, ΕΣΥ καθορίζεις τα κέρδη σου!