Στην Ντόρτμουντ θα παραμείνει ο Τσαν!

Να τελειώσει με την υπόθεση Εμρέ Τσαν θέλει η ομάδα της Ντόρτμουντ. Οι εμφανίσεις του Γερμανού μέσου κρίθηκαν ως ικανοποιητικές και για αυτό τον λόγο είναι δεδομένο πως θα ολοκληρώσει την μεταγραφή του δανεισμού του.

Κατόπιν τούτου, και έχοντας μόλις τρεις συμμετοχές σε λιγότερο από έναν μήνα στην ομάδα της Βεστφαλίας, ο 26χρονος κεντρικός χαφ έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο με την Ντόρτμουντ, το οποίο θα έχει ισχύ μέχρι το 2024.

Την είδηση επιβεβαίωσε η ίδια η Ντόρτμουντ μέσω Twitter και λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γιουβέντους που επίσης ενημέρωσε για τις εξελίξεις επίσημα με το κόστος της μεταγραφής του Τσαν, να φτάνει τα 25 εκατ. ευρώ.

Πέντε λεπτά! Τόσα χρειάζεστε για ένα στοίχημα!

Πιστεύετε στην επίτευξη γκολ στα επόμενα 5 λεπτά ενός LIVE αγώνα; Στοιχημάτιστε σε αυτό!Είστε μόνο 300 δευτερόλεπτα μακριά από ένα εξαιρετικό στοίχημα! Εάν περιμένετε γκολ σύντομα – αυτό είναι το στοίχημα για εσάς!Και δεν είναι μόνο αυτό, μαζί μας μπορείτε να στοιχηματίσετε και στην επίτευξη γκολ στα επόμενα 10 ΛΕΠΤΑ!Το ποδόσφαιρο παρακολουθείτε κυρίως για τα γκολ, και τα κουπόνια γίνονται για διασκέδαση και αγωνία.