Τα βρήκαν Μποταφόγκο και Γιάγια Τουρέ!

Ένα βήμα πιο κοντά στη μετακίνησή του στην Μποταφόγκο είναι πλέον ο Γιάγια Τουρέ. Ο Ιβοριανός αμυντικός μέσος ήταν στο ράφι εδώ καιρό. Το τελευταίο διάστημα όμως ήταν σε διαπραγματεύσεις με την Μποταφόγκο, με τους βραζιλιάνους να ζητούν επίμονα την μεταγραφή του άλλοτε αστέρα μεγάλων ευρωπαικών κλαπ.

Η αρχική συμφωνία που οι βραζιλιάνοι έστειλαν στον ποδοσφαιριστή έδειξε να «ναυαγεί», όταν ο Ιβοριανός μέσος διαπίστωσε πως θα έπρεπε να πληρώσει μόνος του την εφορία, ωστόσο η βραζιλιάνικη ομάδα επανήλθε και του πρόσφερε «καθαρό» το ποσό των 42.000 ευρώ στο οποίο είχαν συμφωνήσει αρχικά.

Η ιθύνοντες της Μποταφόγκο έδωσαν λίγες μέρες διορία στον Γιάγια Τουρέ για να δώσει την οριστική του απάντηση. Όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι αλλη παρά θετική και θα φορέσει την φανέλα τους!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μποταφόγκο έχει ήδη αποκτήσει ένα μεγάλο όνομα, τον Ιάπωνα Κεϊσούκε Χόντα.

Η εταιρεία με τις αποδεδειγμένα υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς και τις περισσότερες Online Προσφορές στην Κύπρο, σας δίνει ένα ακόμη πολύτιμο εργαλείο για να έχετε τον πλήρη έλεγχο των στοιχημάτων σας.

Πλέον, με την επιλογή του Turbo Cashout, ο απόλυτος έλεγχος των στοιχημάτων περνάει στα δικά σας χέρια αφού μπορείτε είτε να αυξήσετε τις πιθανότητες κέρδους, είτε να μειώσετε τις απώλειες σας, διορθώνοντας την αρχική σας πρόβλεψη με το πρόωρο κλείσιμο/διευθέτηση του στοιχήματος σας πριν την χρονική ολοκλήρωση των αγώνων.

Στην Meridianbet, ΕΣΥ καθορίζεις τα κέρδη σου!