Αρνητική για την επανέναρξη πρωταθλήματος

Η Κορίνθιανς απέρριψε την πρόταση για την επιστροφή ποδοσφαιρικών αγώνων στη Βραζιλία, μια από τις χώρες στον κόσμο που πλήττονται περισσότερο από την πανδημία έως ότου σταματήσει η κρίση έξαρσης του ιού.

Αντίθετη στην επανέναρξη του πρωταθλήματος στη Βραζιλία, είναι η ομάδα της Κορίνθιανς καθώς όπως δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου, Αντρές Σάντσες, είναι αδύνατον να περιοριστεί ο ιός.

«Το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να προβλέψει τις επιπτώσεις της πανδημίας. Η κυβέρνηση θα πρέπει να εξετάσει λύσεις προκειμένου να αποτρέψει την επιδείνωση της έξαρσης του κορονοϊού. Η κατάσταση που αντιμετωπίζει η Βραζιλία με τον ιό, είναι διαφορετική από τις υπόλοιπες χώρες. Είναι αδύνατο να επιστρέψει το ποδόσφαιρο, τουλάχιστον για τώρα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η Βραζιλία μετράει μέχρι τώρα 24.000 θανάτους από τον COVID-19 και πλησιάζει τις 375.000 μολύνσεις, οι οποίες την τοποθετούν ως το δεύτερο έθνος με τον υψηλότερο αριθμό μολυσμένων, πίσω από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet.com.cy, απλά πατήστε εδώ και επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 50 ευρώ! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.