Εμπόδια με το καλημέρα στον Απόλλωνα...

Προβλήματα θα συναντάς πάντα, αυτό είναι ξεκάθαρο. Το θέμα είναι να βρίσκεις τον τρόπο να τα ξεπερνάς, χωρίς να δημιουργούνται περισσότερα προβλήματα στην ομάδα.

Το θετικό δείγμα κορονοϊού του Ντένιτς, έθεσε σε συναγερμό τον Απόλλωνα, καθώς θα λάβουν περισσότερα μέτρα, απ’ ότι είχαν πάρει προηγουμένως και αυτό είναι λογικό.

Το καλό (αν υπάρχει καλό σε τέτοιες περιπτώσεις) είναι ότι έχει συμβεί αρχές της προετοιμασία, κάτι που είναι διαχειρίσιμο αυτή την στιγμή. Σκεφτείτε μόνο να συνέβαινε αυτό στα μέσα της προετοιμασίας, θα ήταν και μεγαλύτερος ο κίνδυνος να μεταδοθεί ο ιός. 

Επιπλέον, θα δημιουργούσε πρόβλημα στον Σωφρόνη και στα φιλικά παιχνίδια, διότι ο Ντένις αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή, όπως και ο Μάρκοβιτς, αλλά και ο Χάμπος που είναι στο στάδιο της αποκατάστασης και θέλει κάποιο χρόνο ακόμα.

Συνεπώς, εμπόδια με το καλημέρα που λέμε για τον Απόλλωνα, ο οποίος καλείται να το ξεπεράσει κι αυτό και να κάνει την καλύτερη δυνατή προετοιμασία με τις νέες συνθήκες που επικρατούν πλέον στον πλανήτη.

Εγγραφείτε τώρα στο meridianbet.com.cy και μπορείτε να λάβετε 100% μπόνους στο πρώτο σας δελτιο.

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε την Υποστήριξη Πελατών  της Meridianbet στο 70003247

3 Komentara

    👍👍👍

    👍👍👍

    👍👍👍

Απαγορεύεται ο σχολιασμός.