Πλησιάζει η επιστροφή του Αλέγκρι!

Εδώ και καιρό το όνομα του Αλέγκρι βρίσκεται στα σενάρια για την κάλυψη των προπονητικών πάγκων διαφόρων συλλόγων. Αν και έκανε ένα διάλλειμα από το κοουτσάρισμα μετά την λύση της συνεργασίας με την Γιουβέντους, στο πίσω μέρος του μυαλού του δεν έπαψε ποτέ να σκέφτεται το μέλλον του.

Τις τελευταίες μέρες ο προπονητής βρέθηκε στο Παρίσι και αναζωπυρώθηκαν οι φήμες για επιστροφή του στους πάγκους με κύρια επιλογή την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Γάλλοι δεν έκρυψαν τον σεβασμό τους προς το πρόσωπό του και δήλωσαν πως θα ήθελαν τον Αλέγκρι στον πάγκο τους.

Ο Ιταλός κόουτς όμως σε δηλώσεις του προσπάθησε να αποπροσανατολήσει τους δημοσιογράφους λέγoντας:

« Δεν υπάρχει κάτι με την Παρί, θα ήταν έλλειψη σεβασμού προς άλλους συναδέλφους να είμαι εδώ και να μιλάω με τον Λεονάρντο.Είμαι στο Παρίσι, μία υπέροχη πόλη, για να παρουσιάσω το βιβλίο μου, κυρίως τις ιστορίες που δεν είναι γνωστές και τις εμπειρίες μου. Ακόμα δεν ξέρω κάτι για το μέλλον μου», ανέφερε ο Αλέγκρι, προσθέτοντας πως: «Τον Σεπτέμβριο χρειάζεται να επιστρέψω. Αν συνηθίσω να κάνω διακοπές, δεν θα δουλέψω πια. Για αυτό θα πρέπει να μελετήσω ξανά. Μελετώ αγγλικά για την προσωπική μου μόρφωση, επειδή όταν πηγαίνω στο εξωτερικό έχω πρόβλημα επικοινωνίας».

Πέντε λεπτά! Τόσα χρειάζεστε για ένα στοίχημα!

Πιστεύετε στην επίτευξη γκολ στα επόμενα 5 λεπτά ενός LIVE αγώνα; Στοιχημάτιστε σε αυτό!Είστε μόνο 300 δευτερόλεπτα μακριά από ένα εξαιρετικό στοίχημα! Εάν περιμένετε γκολ σύντομα – αυτό είναι το στοίχημα για εσάς!Και δεν είναι μόνο αυτό, μαζί μας μπορείτε να στοιχηματίσετε και στην επίτευξη γκολ στα επόμενα 10 ΛΕΠΤΑ!Το ποδόσφαιρο παρακολουθείτε κυρίως για τα γκολ, και τα κουπόνια γίνονται για διασκέδαση και αγωνία.

Επόμενο άρθρο