Ηρεμία πλέον στον καυτό πάγκο της ΑΕΚ!

Στις 7 Δεκεμβρίου του 2019 ο Μάσιμο Καρέρα υπόγραψε το συμβόλαιο του με την Ένωση αναλαμβάνοντας να περάσει το καράβι του μέσα από πολλές φουρτούνες. Δύο μήνες μετά λοιπόν τα πάντα έχουν αλλάξει και όλοι βλέπουν στο πρόσωπο του Ιταλού τον άνθρωπο που θα τους οδηγήσει σε μία νέα αρχή. Μία αρχή που την επόμενη σεζόν η ΑΕΚ επιστρέφει σπίτι της, στην Αγία Σοφιά!

Ο Ιταλός κόουτς άλλαξε το πρόσωπο της Ένωσης σε όλους τους τομείς. Έφερε την ηρεμία στα αποδυτήρια και ακολούθως οι νίκες άρχισαν να διαδέχονται η μία την άλλη αφήνοντας  όλους απόλυτα ικανοποιημένους στις τάξεις της ΑΕΚ.

Όπως αναφέρουν δημισιεύματα, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ  ΑΕΚ δείχνει αποφασισμένος να προβεί σε ανανέωση του συμβολαίου του Ιταλού μιας και οι δύο πλευρές είναι απόλυτα ικανοποιημένες. Να πούμε ότι και ο Καρέρα είναι απόλυτα χαρούμενος από τις συνθήκες εργασίας στην ΑΕΚ και ζωής στην Ελλάδα.

Η Meridianbet προσφέρει μία από τις καλύτερες εμπειρίες αθλητικών στοιχημάτων στον κόσμο με καταπληκτικές προσφορές ζωντανών γεγονότων μέσα από μια συναρπαστική ιστοσελίδα αλλά και το mobile application.