Συνεχίζει στην ΑΕΚ ο Τσιγκρίνσκι!

Τι έγινε στο ραντεβού της ΑΕΚ με τον Ουκρανό ο οποίος είχε στο μυαλό του αυτονόητη την παραμονή του μέχρι τέλος Ιουλίου για να βοηθήσει την ομάδα, στις μάχες που θα δώσει για δεύτερη θέση και Κύπελλο, ενώ οι δύο πλευρές κουβέντιασαν σε εξαιρετικό κλίμα και για νέο συμβόλαιο.

Συνάντηση με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι υπήρξε σήμερα στην ΑΕΚ! Με το αντικείμενο συζήτησης, να είναι διπλό. Ο Ουκρανός αμυντικός, άκουσε τους ανθρώπους της ομάδας να του μεταφέρουν αρχικά την πρόταση για την μίνι-επέκταση ενός μήνα λόγω της όλης κατάστασης και αυτό που τους απάντησε, είναι πως ο ίδιος θεωρούσε ούτως ή άλλως αυτονόητη την παραμονή του μέχρι τέλος Ιουλίου για να βοηθήσει την ομάδα, στις μάχες που θα δώσει για δεύτερη θέση και Κύπελλο! Επί της ουσίας, ο Τσίγκρι δεν μπήκε ποτέ στη διαδικασία να… κουβεντιάσει αυτό το θέμα και στο μυαλό του ήταν αυτονόητο, καθώς θεωρεί υποχρέωση του να βοηθήσει την ΑΕΚ μέχρι να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις αφού υπάρχουν δύο μεγάλοι στόχοι και επί της ουσίας συζήτηση επί του θέματος δεν υπήρξε ποτέ.

Δείχνοντας για ακόμα μια φορά τον χαρακτήρα του και την προσωπικότητα του. Υπήρξε κουβέντα όμως, σε εξαιρετικό κλίμα, για νέο συμβόλαιο (για τη νέα σεζόν)! Οι ανθρώπου της ΑΕΚ, μετέφεραν στον Ουκρανό εννοείται την πρόθεση τους να συνεχιστεί η συνεργασία, οι δύο πλευρές τα είπαν σε εξαιρετικό κλίμα και ο Τσίγκρι όλα δείχνουν πως θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Ένωση, είτε για έναν χρόνο είτε για 1+1. Είναι αυτονόητο πως στην ΑΕΚ εκτιμούν απεριόριστα την προσφορά του Τσίγκρι, εκτιμούν την μεγάλη του κλάση και την προσωπικότητα του και θέλουν η συνεργασία να συνεχιστεί. Όπως το ίδιο θέλει και ο Ουκρανός αμυντικός που θα συνεχίσει με τα κιτρινόμαυρα και τη νέα σεζόν!

Για περισσότερες επιλογές και τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς, επισκεφθείτε την meridianbet.com.cy ή απλά κατεβάστε, πατώντας εδώ, το MobileApplication (Android και iOS) και επωφεληθείτε του Μπόνους Εν Κινήσει μέχρι και €15 με το πρώτο σας στοίχημα!

4 Komentara

    👍👍👍👍

    👍👍👍

    μια χαρά!

    👍👍👍👍👍

Απαγορεύεται ο σχολιασμός.