Χριστοφόρου: «Πιθανή έδρα το ΑΕΚ Αρένα»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» μίλησε ο πρόεδρος της Ομόνοιας Αραδίππου, Κώστας Χριστοφόρου μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό: «Μια πολύ σημαντική νίκη, αφού παίζαμε κόντρα σε μια ομάδα που μας ακολουθεί. Στα παιχνίδια που μένουν είναι στα πόδια μας να καταφέρουμε αυτό τον στόχο της ανόδου. Είμαστε πολύ κοντά και το θέλουμε όλοι, κόσμος και παίχτες».

Αν ήταν στόχος η άνοδος: «Θέλαμε μια καλή πορεία, να μπούμε στην 8αδα εύκολα. Η πορεία ήταν διαφορετική, ο ερχομός του προπονητή μας έδωσε άλλη ώθηση και πλέον είμαστε τόσο κοντά στην άνοδο».

Για τη συνέχεια: «Εμείς θεωρούμε ότι έχουμε την ομάδα για να χτυπήσουμε τα παιχνίδια, μαθηματικά μπορούμε και για το πρωτάθλημα. Πρώτα να διασφαλίσουμε την άνοδο και αν έρθει το πρωτάθλημα είναι καλοδεχούμενο».

Για τον προπονητή: «Ο κύριος Μάρτινς με πιο χαμηλό μπάτζετ, παρουσιάζει ένα σύνολο αξιόμαχο. Το συμβόλαιο του τελειώνει στο τέλος της σεζόν, πιστεύω όμως ότι και οι δύο μας θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί. Θα μπορέι να στήσει μια ομάδα από την αρχή. Όλες οι συγκυρίες δείχνουν ότι θα προχωρήσουμε μαζί».

Για την επόμενη σεζόν: «Είναι τόσο σύντομο το πόσο ξεκινά η επόμενη σεζόν. Ήδη γίνονται κάποια πλάνα, δεν θα ρισκάρουμε το παραμικρό. Θέλουμε η κάθε χρονιά να κλείνει χωρίς ελλείματα για να παραμείνει το σωματείο υγιές».

Αν υπήρξαν κρούσεις από άλλες ομάδες: «Ο Κωνσταντίνος Κουμπαρής και ο Λούκας Σακκάς έχουν δεχτεί προτάσεις από τη Νέα Σαλαμίνα. Και άλλα παιδιά ενδιαφέρουν. Ο καθένας μπορεί να δει το μέλλον του όπως θέλει, αλλά εμείς τους θέλουμε επίσης».

Για την έδρα της επόμενης σεζόν: «Έχει γίνει κουβέντα με το ΑΕΚ Αρένα, στο οποίο ήδη παίξαμε φέτος. Υπάρχει βοήθεια και από το δημαρχείο και νομίζω εκεί θα παίζουμε».

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης