Χριστοφόρου: «Δεν ξέρω αν ικανοποίησαν οι εξηγήσεις του Γκαγιέγο...»

Στον ΣΠΟΡ FM 95 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου για το θέμα προπονητή, τη συνάντηση που έγινε και όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Τα όσα είπε:

«Η συνάντηση έγινε πριν την πρωινή προπόνηση, παρουσία προέδρου και αθλητικού διευθυντή. Συζητήθηκαν τι έγιναν στο παιχνίδι και οι δηλώσεις που ακολούθησαν και ακολούθως προπόνησε την ομάδα. Αύριο υπάρχει ρεπό και δεν υπάρχει καμία εξέλιξη».

Για τις δηλώσεις του προπονητή: «Σαφώς υπάρχει ζήτημα στο οικονομικό και απασχολεί και υπάρχουν οι λύσεις, εξάλλου τοποθετήθηκε και ο πρόεδρος πολλές φορές γι’ αυτό, δεν κρυβόμαστε το πρόβλημα. Όταν είχαμε και μεταγραφικό εμπάργο το ανακοινώσαμε μόνοι μας. Όπως απασχολεί τη διοίκηση το οικονομικό, απασχολεί και τον προπονητή, δεν γνωρίζω όμως γιατί το ανέφερε. Σε όλους εξηγήθηκε το πλάνο και το γνωρίζουν. Ο προπονητής έδωσε τις εξηγήσεις του στον πρόεδρο, συζητήθηκαν στη συνάντηση, δεν ξέρω αν ικανοποίησε ή όχι. Μεταφέρω μόνο αυτά που μπορούν να ειπωθούν».

Για το δάνειο: «Το χειρίζεται αποκλειστικά η διοίκηση και ο πρόεδρος, δεν υπάρχει εξέλιξη, το οικονομικά υφίσταται δεν το κρατήσαμε κρυφό. Δεν σοκάρεται κανείς, το είπαμε αρκετές φορές. Κάναμε διαχείριση των οικονομικών αύξησης εσόδων και μείωση εξόδων. Η προσπάθεια για το δάνειο είναι σ’ εξέλιξη».

Για τις οφειλές: «Δεν προκαλούμε περαιτέρω συζητήσεις. Σας είπα την κατάσταση αυτή τη στιγμή».

Για το αν συνεχίζει ο Γκαγιέγο: «Η διοίκηση αποφασίζει για την παραμονή του οποιουδήποτε στην ομάδα».

Για τις συμπεριφορές κάποιων ποδοσφαιριστών: «Οτιδήποτε γίνεται εκτός των πλαισίων πχ στην ενέργεια του Τσίκο που κόστισε στην ομάδα και δεν ήταν η πρώτη φορά, θα πρέπει να το δούμε πιο πειθαρχικά. Το είδαμε και στο παρελθόν κρούσματα απειθαρχίας. Θα το δούμε με την ίδια αυστηρότητα και το θέμα Τσίκο».

Για τον αγώνα με την Πάφο: «Έγιναν πάρα πολλά, το παιχνίδι από το πουθενά γύρισε για την Πάφο. Τίποτα δεν προμήνυε αυτή την εξέλιξη. Βαθμολογικά είναι πολύ δύσκολα. Δεν είναι εφικτό να μιλάμε για οτιδήποτε πέραν από την αξιοπρέπεια και το βάρος της φανέλας αυτού του σωματείου. Έχουμε υποχρέωση να παλέψουμε όλα όσα έμειναν, αρχίζοντας με ΑΕΚ. Το παιχνίδι δεν τελείωσε στο 90′ γι’ αυτό και τώρα κάνουμε άλλη συζήτηση».

Για τραυματίες: «Χθες επέστρεψε ο Ουαρίς, ο Γκερέρο αναμένεται να επιστρέψει με την ΑΕΚ. Δύσκολα ο Τεχέρα, τον περιμένουμε μετά τη διακοπή».

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης