Χριστοφόρου για Σάντη οικονομικό και Τσίκο

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την έκτακτη γενική συνέλευση στις 8 Απριλίου: «Κρίθηκε αναγκαία από το ΔΣ με σκοπό την ενημέρωση των μελών για όλα τα θέματα που τρέχουν αυτή τη στιγμή. Πιο συγκεκριμένα είναι η κατάσταση της ποδοσφαιρικής ομάδας, το θέμα των εγκαταστάσεων και το κεφάλαιο της μεταβίβασης των μετοχών που κατέχει η οικογένεια Πουλλαΐδη. Θα γίνει αναλυτική ενημέρωση στα μέλη και θα υπάρξει συζήτηση για το τι μέλλει γενέσθαι» .

Για το δάνειο: «Το συγκεκριμένο θέμα είναι αντικείμενο συζήτησης για την επερχόμενη συνέλευση. Δεν έχει εγκαταλειφθεί η προσπάθεια για δάνειο. Υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα για τα οποία θα ενημερωθούν τα μέλη».

Αν υπάρχει περίπτωση παραίτησης του Σάντη: «Αυτό δεν είναι κάτι το οποίο μπορώ να απαντήσω. Για να γίνει αυτή η συνέλευση είναι ένα θέμα για το πως προχωρά η Ανόρθωση».

Για το λόγο που δεν μεταβιβάστηκαν οι μετοχές: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη διαδικασία».

Για το οικονομικό πρόβλημα: «Ναι υπάρχει και το θέμα είναι πως θα το επιλύσουμε».

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Τα παιχνίδια που απομένουν είναι επίσημοι αγώνες απέναντι σε πολύ καλές ομάδες. Δεν θα είναι εύκολο το έργο μας όμως όλα τα παιδιά που θα αγωνιστούν οφείλουν να δώσουν τον καλύτερο του εαυτό τους»

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Εκτός θα είναι οι Τσίκο, Τιουνέ, Κασάμα και Ιώαννου. Τεχέρα και Μιχαήλ δύσκολα θα είναι στην αποστολή».

Τσίκο: «Σαφώς και έχουν γίνει πράγματα που εμπίπτουν στους εσωτερικούς κανονισμούς. Το θέμα θα λυθεί εσωτερικά».

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης

Αφήστε ένα σχόλιο