Χριστοδουλίδης για προεδρία, Γαρπόζη και Σοφοκλέους

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο πρόεδρος του σωματείου της ΑΕΛ, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε σε αρκετά σημαντικά θέματα που αφορούν την ομάδα του.

Μεταξύ άλλων μίλησε για το αν θα συνεχίσει στην ΑΕΛ, τον Αλέξη Γαρπόζη και για το αν υπήρξαν επαφές με τον πρώην πρόεδρο της Εταιρείας Ανδρέα Σοφοκλέους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον απολογισμό της διοίκησης του: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά όμως ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Το τι δεν υπολόγιζα για να είμαι ειλικρινής είναι την πολλή κακία και την αρνητικότητα από ΑΕΛίστες. Όσοι είναι κοντά στην ομάδα είδαν το έργο που κάναμε. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα άτομα του διοικητικού συμβουλίου. Νομίζω είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση τώρα».

Αν θα συνεχίσει στην ΑΕΛ: «Έχω πάρει την απόφαση μου αλλά θα την ανακοινώσω σε 10-15 μέρες. Γίνονται κάποιες διεργασίες για το καλό της ΑΕΛ και δεν θα έχει σημασία εάν είναι εκεί ο Νίκος ή όχι. Τώρα ξέρουμε ακριβώς τα χρέη μας και τα έσοδα μας. Όποιος και να αναλάβει θα έχει περισσότερο χρόνο να δουλέψει. Αυτός που θα είναι εκεί, θα γνωρίζει τα χρήματα που υπάρχουν. Όποια διοίκηση αναλάβει, έχει μπροστά της όλα τα δεδομένα».

Αν θα υπάρξουν δυο συνδυασμοί: «Δεν γνωρίζω, μακάρι να έρθουν και τρεις και τέσσερις».

Για το προπονητικό στο Κολόσσι: «Το προπονητικό το δουλεύει το ΔΣ. Είναι ένας χώρος ο οποίος μας παραδόθηκε από το στάδιο. Οι άλλες δυο ομάδες είχαν κάνει από πρόπερσι το βοηθητικό τους. Είχαμε δυσκολίες με το χώρο. Ξεκινήσαμε τις εργασίες. Είναι το επόμενο που πρέπει να γίνει. Αυτό το έργο μπορεί να ξεπεράσει το 1,5 εκατομμύριο. Υπάρχει και η συνεισφορά από τον ΚΟΑ».

Αν επικοινώνησε με τον Ανδρέα Σοφοκλέους: «Για ποιο λόγο να επικοινωνήσουμε; Αν ήθελε να αναλάβει έξοδα, θα το έκανε από την αρχή. Προσωπικά δεν έχω επαφή με τον κ. Σοφοκλέους».

Για την επόμενη σεζόν: «Πιστεύω ότι η επόμενη χρονιά θα είναι καλύτερη σε όλα τα επίπεδα».

Για το μπάτζετ και τον προγραμματισμό: «Το μπάτζετ ξεκαθάρισε, όλα τα έχουμε έτοιμα. Πρέπει να ξεκαθαρίσει το νέο διοικητικό συμβούλιο».

Για τον Γαρπόζη: «Ο Αλέξης Γαρπόζης κάνει τρομερή δουλειά. Ο άνθρωπος δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μακάρι να μείνει στην ΑΕΛ. Αν μείνω εγώ, το πιο πιθανό είναι να μείνει και ο Γαρπόζης».

Για το τηλεοπτικό συμβόλαιο: «Έχουμε υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Cyta μέχρι το 2030».

Για τη δομή του πρωταθλήματος: «Είχα ζητήσει από την ΚΟΠ ότι πρέπει να γίνει 8-6 ή 7-7. Βγαίνει έξω ότι συζητιέται αυτό το πράγμα».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή. Η δύσκολη χρονιά έχει περάσει. Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ιστορία. Έχουμε και όλα τα άλλα τμήματα που πρωταγωνιστούν. Πρέπει να κάνει υπομονή ο κόσμος».

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης

Αφήστε ένα σχόλιο