Φιέστα Grassroots με το τρόπαιο του EURO U17 στην παρουσία της ηγεσίας και του προσωπικού της ΚΟΠ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γήπεδα Futsal του Παλαιού ΓΣΖ στη Λάρνακα η φιέστα των Παιδικών Πρωταθλημάτων Grassroots Mikel.

Εκατοντάδες παιδιάκια έπαιξαν ποδόσφαιρο και διάφορα άλλα παιχνίδια που οργάνωσαν η ΚΟΠ και οι χορηγοί των Grassroots, τα Mikel Coffee Company και η Εταιρεία Λανίτης, Επίσημος Χορηγός Διατροφής των Παιδικών Πρωταθλημάτων.

Στην παρουσία του Προέδρου της ΚΟΠ Γιώργου Κούμα και των Αντιπροέδρων Ευάγγελου Μούσκου και Θεόδωρου Θεοδούλου, παρουσιάστηκαν στη φιέστα το τρόπαιο της τελικής φάσης του EURO U-17 καθώς και η Μασκότ που δημιουργήθηκε με την ευκαιρία της διοργάνωσης του EURO στην Κύπρο.

Εκ μέρους της ΚΟΠ, παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης ο Οικονομικός Διευθυντής Ανδρέας Μωριάς, ο Διευθυντής των Πρωταθλημάτων Grassroots Χάρης Κυρίλλου, o Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΚΟΠ Κυριάκος Γιωργαλλής, η Marketing Manager Κατερίνα Γκόντα, o Εκπρόσωπος Τύπου Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής καθώς και ο Λειτουργός του τμήματος Παιδικών Πρωταθλημάτων Παναγιώτης Κουντουριώτης (δεν διακρίνεται στη φωτογραφία λόγω άλλων καθηκόντων).

Η τελική φάση του EURO U17 αρχίζει τη Δευτέρα 20 του Μάη. Η τελετή έναρξης θα γίνει στις 20:00 στο ΑΕΚ Αρένα και θα ακολουθήσει ο αγώνας Κύπρος – Τσεχία για την πρώτη αγωνιστική του 1ου ομίλου.

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης