Φανούριος: «Όλοι προτιμούν τον Απόλλωνα για την κλήρωση»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την ισοπαλία με τον Εθνικό: «Είναι παιχνίδια τα οποία δεν έχουν ιδιαίτερα κίνητρα έστω κι αν προσπαθούμε να έχουμε τους παίκτες σε εγρήγορση. Η σκέψη είναι καρφωμένη στα ημιτελικά του κυπέλλου. Χτες πληρώσαμε κάποια από τα λάθη μας».

Αν υπάρχει προτίμηση για την κλήρωση: «Προτίμηση δεν υπάρχει από εμάς αν και θεωρώ ότι όλοι προτιμούν τον Απόλλωνα».

Για τον Μαλεκκίδη: «Αισθάνθηκε μια ενόχληση στη γάμπα, φαίνεται να είναι μυϊκό το πρόβλημα. Θα περάσει σήμερα από ιατρικές εξετάσεις».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Εκπολό έχει ένα πρόβλημα στην περιοχή του γονάτου, δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρό. Θα αγωνιστεί κανονικά στα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης. Ο Μάρκες έχει ένα πρόβλημα στην ποδοκνημική, υπάρχει ένα χρονοδιάγραμμα κάποιων βδομάδων, η προσπάθεια είναι να είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια του κυπέλλου. Ο Σιέλβικ είχε τροφική δηλητηρίαση, θα συμμετέχει στις επόμενες προπονήσεις. Ο Χάμπος έχει μυϊκό πρόβλημα, δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρό. Η διακοπή θα είναι πολύ ευεργετική για εμάς».

Για τον Σαγκάλ: «Ήρθε ως η μεγάλη μας μεταγραφή, δείχνει ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής κλάσης. Εννοείται ότι περιμένουμε πολύ περισσότερο από τον Σαγκάλ».

Για τον Βαλμπουενά: «Είναι κορυφαίος στο πρωτάθλημα, όχι μόνο από παραστάσεις αλλά και από πλευράς απόδοσης. Περιμένουμε να μας βοηθήσει στην κατάκτηση του κυπέλλου».

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης