Φανούριος: «Η προπώληση ξεπέρασε τις 7 χιλιάδες» (τι ισχύει για Μάρκες-Μαλεκκίδη)

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου για το παιχνίδι με την ΑΕΚ Αθηνών σήμερα και όλα όσα αφορούν την ομάδα του,

Αναλυτικά:

«Ένα ιδιαίτερο φιλικό παιχνίδι απέναντι σε μια ιστορική και ένδοξη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ. Για μας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή που αποδέχθηκε αυτή η ομάδα να τιμήσει τον Απόλλωνα σε ένα μεγάλο φιλικό παιχνίδι. Η προπώληση ξεπέρασε τις 7 χιλιάδες, πλησιάζει τις 8. Συνεχίζει με εντόνους ρυθμούς η προπώληση. Έχουν διατεθεί πέραν των 2,000 αναμνηστικών κασκόλ από το Αpollon Store.

Είναι η πρώτη εκδήλωση από μια σειρά άλλων εκδηλώσεων που θα κάνει ο Απόλλωνας με αφορμή τη συμπλήρωση 70 χρονών ζωής του. Το μεσημέρι θα δεξιωθεί η διοίκηση του Απόλλωνα εκπροσώπους της ΠΑΕ ΑΕΚ σε εστιατόριο της Λεμεσού. Θα φιλοξενήσουμε την ΑΕΚ όπως μας φιλοξένησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το 2021. Γενικότερα πάντα τα φιλικά παιχνίδια μεταξύ ελληνικών και κυπριακών ομάδων είναι ιδιαίτερα, οι δεσμοί μεταξύ των δυο χωρών πανίσχυροι».

Αν θα υπάρξουν βραβεύσεις: «Θα υπάρξουν βραβεύσεις. Ο Απόλλωνας κάλεσε όλους τους Κύπριους ποδοσφαιριστές, ανεξαρτήτως ομάδας στην Κύπρο, που αγωνίστηκαν στην ομάδα της ΑΕΚ στο παρελθόν και γενικότερα θα είναι μια ιδιαίτερη βραδιά για τον Απόλλωνα και το κυπριακό ποδόσφαιρο».

Για τις σχέσεις Απόλλωνα και ΑΕΚ: «Ο Απόλλωνας είναι μια ομάδα με ανοικτούς ορίζοντες, δεν προσκαλέσαμε την ΑΕΚ έχοντας κατά νου να κάνουμε κάτι διαφορετικό πέραν του να τιμήσουμε τις δυο ομάδες. Από εκεί και πέρα πάντοτέ στο ποδόσφαιρο οι στενές και οι σωστές σχέσεις μεταξύ των διοικήσεων είναι πολύ επωφελές για τις δυο ομάδες, ειδικότερα για την ομάδα μας που δεν έχει το εκτόπισμα της ΑΕΚ».

Αγωνιστικά δεδομένα: «Απουσιάζουν οι διεθνείς, θα μείνουν εκτός κάποιοι που είχαν τραυματισμό. Τίποτα δεν μπορεί να επισκιάσει τις διπλές αναμετρήσεις με την Πάφο τον Απρίλιο».

Αν θα είναι έτοιμοι με Πάφο οι Μάρκες – Μαλεκκίδης: «Ναι θα είναι».

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης