Φανούριος: «Δεν είναι μόνο ο Βαλμπουενά στον Απόλλωνα...»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον κρίσιμο επαναληπτικό της Τετάρτης: «Η προσοχή μας είναι στον αγώνα της Τετάρτης. Αυτό το οποίο μας ενδιαφέρει είναι να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι παρά τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Ο κόσμος θα μετατρέψει σε καμίνι το γήπεδο. Θα είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι για τον Απόλλωνα. Θέλουμε οπωσδήποτε να πάρουμε την πρόκριση. Θα είναι ιδιαίτερες οι συνθήκες του αγώνα της Τετάρτης. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να ανατρέψουμε τα εις βάρος μας δεδομένα».

Για τον Βαλμπουενά: «Κάποιες φορές κάνουμε σκέψεις εάν και εφόσον. Θα τον στερηθούμε από τον μεγάλο αγώνα της Τετάρτης. Δεν είναι μόνο ο Βαλμπουενά στον Απόλλωνα, υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές εκεί».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Σπόλιαριτς θα υπολογίζεται κανονικά όπως και ο Μαλεκκίδης. Ο Κωστάκε είναι αμφίβολος, οι πιθανότητες να προλάβει είναι στο 50-50. Εκτός θα είναι ο Κρμέντσικ».

Για τα εισιτήρια: «Η προπώληση έχει ξεπεράσει τις 6 χιλιάδες. Αναμένεται να εξαντληθούν όλα τα εισιτήρια».

Για το πρωτάθλημα: «Είναι ένα μάθημα για μας. Εννοείται ότι θα είναι η τελευταία φορά που θα αγωνιστεί ο Απόλλων στο 2ο γκρουπ».

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης