Φανούριος για Βαλμπουενά, Κύπελλο και ΑΕΛ

Στον ΣΠΟΡ FM 95 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Για την εκδήλωση που έγινε για τους παλαίμαχους: «Είναι σημαντικό να αναγνωρίζεις την προσφορά ατόμων που πρόσφεραν και κράτησαν τον Απόλλωνα σε δύσκολους καιρούς. Εκείνες τις εποχές δεν υπήρχαν τα συμβόλαια, τα social media και είναι το ελάχιστο που μπορείς να κάνεις για να τους τιμήσεις. Η αναγνώριση είναι το μεγαλύτερο έπαθλο για αυτούς τους ανθρώπους, η κάθε εκάστοτε διοίκηση είναι υπόχρεη να σέβεται και να τιμά τους παλαίμαχους. Από εκεί το παρόν και το μέλλον είναι αυτό που πρέπει να δούμε για να γράψουμε νέα ιστορία για τον Απόλλωνα».

Για το Κύπελλο: «Η ευθύνη είναι διαχρονική όταν αγωνίζεσαι στον Απόλλωνα, ακόμη και το Κύπελλο αν το κατακτήσουμε είναι το ελάχιστο που μπορεί να πετύχει ο Απόλλωνας σε μία χρονιά. Είναι μία διοργάνωση που τα πάμε εξαιρετικά είμαστε 31 φορά στα ημιτελικά και θέλουμε να διακριθούμε από τον θεσμό. Όταν είσαι ο Απόλλωνας δέιχνεις σεβασμό σε όλους, όμως νιώθουμε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

Για το τι θα γίνει απόψε με τον Πέρετς: «Δεν έχουμε κάποια πληροφόρηση και περιμένουμε την απόφαση του αθλητικού δικαστή».

Για το παιχνίδια στα πλέι άουτ: «Σίγουρα κάποιες αλλαγές θα γίνονται αλλά με μέτρο, καθώς ο κ. Ματσίν θέλει να κρατά τους παίκτες σε εγρηγόρση».

Για τα αγωνιστικά με ΑΕΛ: «Θα περάσει από MRI ο Πέδρο Μάρκες για να δούμε τι έχει, ευελπιστούμε να μην έχει κάτι το σοβαρό. Αναμένεται να προφυλαχθεί στο ματς με την ΑΕΛ. Αναφορικά με το παιχνίδι είμαστε ο Απόλλωνας και πάμε να το κερδίσουμε».

Για τον Βαλμπουενά και τα δημοσιεύματα για πιθανή επιστροφή του στον Ολυμπιακό: «Είναι θέματα που θα διαχειριστεί ο πρόεδρος μαζί με τον Μάκη Παπαϊωάννου και τον κ. Ματσίν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Προτεραιότητα τώρα έχει το αγωνιστικό κομμάτι».

Για το αν θέλει ο Απόλλωνας την παραμονή του Βαλμπουενά: «Είναι αμοιβαία τα αισθήματα».