Φανούριος για αποκλεισμό και μέλλον Ματσίν

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το χθεσινό παιχνίδι και τον αποκλεισμό: «Τα συγχαρητήρια μας στην Πάφο. Είναι πολύ δύσκολη μέρα. Δύσκολο να αποδεχτείς τον τρόπο που ήρθς ο αποκλεισμός με ένα ασύλληπτο σουτ σε νεκρό χρόνο. Υπάρχει όμως η επόμενη μέρα. Ήταν για να συμβεί. Φτανουμε στο τέλος μιας πολύ δύσκολης χρονιάς για μας. Η χθεσινή παρουσία των φίλων του Απόλλωνα, μας δίνει το έναυσμα για να επιστρέψει ο Απόλλωνας εκεί που πρέπει. Μια ομάδα που θα πρέπει να κερδίζει παιχνίδια σαν το χθεσινό. Η Πάφος είναι πιο ποιτική ομάδα, είναι φανερό ότι εμείς δεν είχαμε αυτή την ποιότητα».

Αν θεωρεί ότι δίκαια πήρε την πρόκριση η Πάφος: «Είναι θέμα και ποιότητας και τύχης. Η τύχη πάει με τους δυνατούς, η Πάφος έχει και την ποιότητα και κατάφερε να προκριθεί. Ήταν μια… στραβή περίοδος. Δεν είχαμε τον Βαλμπουενά, χάσαμε και χτες δύο μεγάλες ευκαιρίες. Τώρα πρέπει να δούμε την επόμενη μέρα για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, ανταποδίδοντας στον κόσμο»

Γιατί δεν ανταποκρίθηκε ο Απόλλωνας: «Είναι πράγματα εύκολα αντιληπτά, ένα φυσιολογικός κύκλος έκλεισε μετά από δέκα χρόνια. Θα χρειαστεί αρκετή δουλειά για να επιστρέψουμε».

Για δεύτερη σερί σεζόν χωρίς Ευρώπη: «Δεν είναι η Ευρώπη ή οι τίτλοι το κριτήριο. Βλέπουμε και τον Άρη, ότι μπορεί να μείνει εκτός Ευρώπης, αλλά έχει καλή ομάδα. Ξέρουμε όλοι τι ήταν και τι έδειχνει ο Απόλλωνας φέτος».

Για το αν θα κρατήσουν το βασικό κορμό: «Με το πέρας του πρωταθλήματος θα μπούμε σε αυτή την συζήτηση. Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν».

Για τον Ματσίν: «Έχει συμβόλαιο και για τη νέα περίοδο».

Το μηνυμά του στον κόσμο: «Είναι η επόμενη μέρα ενός αποκλεισμού, οι πρώτοι που ευθύνονται είνσι αυτοί που ηγούνται του συλλόγου. Όλοι ξέρουμε τι ήταν ο φετινός Απόλλωνας και θα δουλέψουμε για να επανέλθουμε».

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης