Φέρντιναντ: «Κλοπ ή Γκουαρδιόλα; Καλύτερος όλων ο…»

Σίγουρα ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι από τους σπουδαιότερους προπονητές που έχουμε συναντήσει ποτέ στο ποδόσφαιρο. Η φανταστική ομάδα της Μπαρτσελόνα είχε.. την σφραγίδα του και μας έδειξε ένα στυλ παιχνιδιού που.. έκανε τους πάντες να χαζεύουν!

Από την άλλη ο Γιούργκεν Κλοπ είναι ένας προπονητής που έχει αποδείξει την αξία του, τόσο στην Ντόρτμουντ, όσο και στην Λίβερπουλ. Κάθε σεζόν θεωρείται επιτυχημένη για τον Γερμανό. Οι ομάδες του έχουν πάντα σταθερότητα και ξέρουν να παίρνουν αυτό που θέλουν, χωρίς να εντυπωσιάζουν πάντα.

Ο Ρίο Φέρντιναντ ρωτήθηκε σχετικά με τον ποιον από τους δύο προαναφερθέντες θεωρεί πως είναι καλύτερος. Ο Άγγλος δεν δίστασε να πει πως ο Γκουαρδιόλα είναι ο καλύτερος όλων!

«Αυτήν την στιγμή σίγουρα ο Γιούγκεν Κλοπ φαίνεται περισσότερο, ωστόσο ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι ο πρωτοπόρος. Ο καλύτερος που έχουμε δει σε αυτήν την γενιά. Σκέφτεσαι πως στο παρελθόν ήταν ο Κρόιφ και τώρα είναιο Γκουαρδιόλα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πάντως και οι δύο είναι προπονητές που έχουν σαρώσει τους τίτλους τα τελευταία χρόνια. Φέτος ο Κλοπ δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερη.. φόρμα, όπως αποδεικνύεται και από την βαθμολογική θέση της Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ.