Στη Λιθουανία η αποστολή της Εθνική μας

Στη Λιθουανία βρίσκεται από σήμερα η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας Γυναικών ενόψει της συνέχειας για την προκριματική φάση του UEFA Women’s EURO 2025

Η ομάδα μας το απόγευμα πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση στο Βίλνιους, χωρίς ουσιαστικά αγωνιστικά προβλήματα σε σχέση και με το παιχνίδι που προηγήθηκε με τη Λευκορωσία στο Δασάκι. 

Η συνέχεια στον πρώτο όμιλο της 3ης Κατηγορίας που συμμετέχει η Κύπρος είναι ορισμένη για την Τρίτη 9 Απριλίου και θα αντιμετωπίσουμε την αντίστοιχη ομάδα της Λιθουανίας στο Βίλνιους στο LFF stadionas (19:30).

Η Εθνική μας μετά την ήττα με 3-0 από τη Λευκορωσία, θα επιδιώξει ένα νέο ξεκίνημα με στόχο το θετικό αποτελέσμα που θα δημιουργήσει ανάλογες προϋποθέσεις για την συνέχεια της παρουσία μας στον όμιλο.

Στη διάθεση του Στέφανου Βοσκαρίδη ενόψει Λιθουανίας βρίσκονται οι ακόλουθες ποδοσφαιρίστριες:

Γεωργία Κατσονούρη, Krystyna Marie Freda, Στέφι Χάρτυ, Ελένη Γιάννου, Μαρία Ματθαίου, Μαρία Παναγιώτου, Μαριλένα Γεωργίου, Φιλίππα Σάββα, Άντρια Ευστρατίου, Λουκρητία Χρυσοστόμου, Χριστίνα Κυριακίδη, Χρύσω Μιχαήλ, Χαρά Χαραλάμπους, Άντρια Μιχαήλ, Ευθαλία Σιακαλλή, Ειρήνη Μιχαήλ, Ελένη Παναγιώτου, Κωνσταντίνα Κουζάλη, Ελίνα Παναγιώτου, Χρυστάλλα Χαραλάμπους, Άντρη Βιολάρη, Σάρα Παπαδοπούλου, Έλενα Αριστοδήμου.

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης