Στην Αυστρία για προετοιμασία και δυνατά φιλικά ο Άρης

Ολοκληρώθηκε το 1ο στάδιο προετοιμασίας του Άρη στη Λετονία με την ομάδα πλέον να βρίσκεται στην Αυστρία για να βάλει τις βάσεις για την νέα σεζόν και να δώσει τρία δυνατά φιλικά.

Η ομάδα του κ. Σπιλέφσκι στο τελευταίο φιλικο στη Λετονία επικράτησε με 3-0 της Mεττα, σημειώνοντας τα τρία γκολ στα πρώτα 23 λεπτά του παιχνιδιού και πλέον μετά από τρεις μέρες ρεπό θα επανέλθουν στις προπονήσεις ώστε και ο προπονητής να κατασταλάξει στην ομάδα που θα παρατάξει στα επίσημα παιχνίδια

Στις 14/7, 16/7 και 18/7 τα φιλικά που θα δώσουν οι πρωταθλητές Κύπρου με αντίπαλους την Στουρμ Γκρατς, τη Δυναμό Κιέβου και την Αούστρια Βιέννης αντίστοιχα.

H ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου των πρωταθλητών:

«Το φιλικό της Παρασκευής με αντίπαλο την Μέττα, ήταν ουσιαστικά η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας στη Λετονία. Στις δύο βδομάδες που προηγήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Αλεξέϊ Σπιλέφσκι δούλεψαν πολύ σκληρά γνωρίζοντας ότι οι τριπλές και διπλές επίπονες προπονήσεις είναι απαραίτητες για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις της νέας σεζόν με τις Ευρωπαϊκές και εγχώριες υποχρεώσεις. 

Στο δεύτερο φιλικό ο Αλεξέϊ Σπιλέφσκι είδε και πάλι κάποια πράγματα που τον ικανοποιήσαν, λαμβάνοντας πάντοτε υπόψη την κούραση των ποδοσφαιριστών και τη δυναμικότητα του αντιπάλου. Στα θετικά ασφαλώς καταγράφεται και το γεγονός ότι δεν προέκυψε κάποιος τραυματισμός και με εξαίρεση τον Μποάκι που εξακολουθεί να βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, όλοι οι ποδοσφαιριστές μας είναι υγιείς. 

Πλέον, ο Άρης αποχαιρετά τη Λετονία και το Σάββατο το πρωί πετά στην Αυστρία για το 2ο στάδιο της βασικής προετοιμασίας. Οι ποδοσφαιριστές θα απολαύσουν κάτι λιγότερο από 3 μέρες ρεπό και θα δώσουν ξανά ραντεβού την Τρίτη 11 Ιουλίου. Στην Αυστρία η ομάδα μας θα δώσει 3 δυνατά φιλικά παιχνίδια και ο προπονητής θα αρχίσει να κατασταλάζει στην ομάδα που θα παρατάξει στα επίσημα παιχνίδια. Υπενθυμίζουμε ότι ο Άρης θα αντιμετωπίσει στις 14 Ιουλίου την Στουρμ Γκρατς, δύο μέρες αργότερα θα αναμετρηθεί με τη Δυναμό Κιέβου και θα ολοκληρώσει τα φιλικά στην Αυστρία στις 18 του μήνα με αντίπαλο την Αούστρια Βιέννης.

Η αποστολή της ομάδας μας είναι προγραμματισμένο να επιστρέψει στην Κύπρο στις 19 Ιουλίου».

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης