Σε άλλα επίπεδα η Γιούβε για τον Κόντε!

Το ντέρμπι του ιταλικού πρωταθλήματος μεταξύ Γιουβέντους και Ίντερ στην «Alianz Arena» βάφτηκε «μπιανκονέρι», καθώς οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 2-0 και ο τεχνικός της Ίντερ, Αντόνιο Κόντε, ο οποίος επέστρεψε για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο Τορίνο επεσήμανε ότι οι «νερατζούρι» απέχουν από το επίπεδο της Γιουβέντους, αναφέροντας τους παράγοντες που οδήγησαν στην ήττα.

«Ήταν ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι μέχρι τη στιγμή που δεχθήκαμε το γκολ. Μάλιστα, είχαμε ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο πολύ καλύτερα από τους γηπεδούχους, ωστόσο το γκολ του Ράμσεϊ άλλαξε άρδην της ισορροπίες, ειδικότερα όσον αφορά στο ψυχολογικό τομέα.

H αυτοπεποίθηση της αντίπαλης ομάδας αναπτερώθηκε και η δική μας καταποντίστηκε. Δεν μπορέσαμε να ανακάμψουμε, έπειτα από αυτό το ισχυρό σοκ. Αυτό το αποτέλεσμα μας φέρνει 9 πόντους μακριά από την ‘’Γιούβε’’ και οκτώ πίσω από τη Λάτσιο, αν και η Ίντερ έχει ένα ματς λιγότερο.

Στη συνέχεια, τόνισε ότι αυτή η αποτυχία μπορεί να έχει διδακτική χροιά και πολλαπλά οφέλη για τους «νερατζούρι».

«Έχουμε καθήκον να μάθουμε από αυτή την ήττα για να μπορέσουμε να μεγαλώσουμε σε επίπεδο χαρακτήρα, ποιότητας και δύναμης. Είναι μια ήττα που θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε την απόσταση που μας χωρίζει από τους πρωτοπόρους. Όπως και να έχει, το σκορ δεν είναι κάτι που μας προξενεί έκπληξη, αφού γνωρίζαμε ότι δεν βρισκόμαστε στο ίδιο επίπεδο μαζί τους. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Έχουν πάρει έξι βαθμούς εναντίον μας, ενώ εμείς μηδέν. Δεν γίνεται να αμφισβητήσουμε αυτό το στοιχείο δήλωσε ο Κόντε.

Οφείλουμε να γίνουμε πιο σκληροί στο χαρακτήρα μας, εφόσον θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο υψηλότερο επίπεδο. Επιπλέον, σημαντικό ρόλο διαδραματίζει η προσωπικότητα που διαθέτουν οι ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας, αφού ορισμένοι από εκείνους είναι πιο δυνατοί πνευματικά. Όλοι πρέπει να βελτιωθούμε και να επιδεικνύουμε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα», υπογράμμισε στην ιστοσελίδα «Football Italia».

Πάντα η διασκέδαση με φίλους ειναι περισσότερη. Προτείνετε ένα φίλο σας να εγγραφεί στην meridianbet.com.cy, και αν ο αυτός στοιχηματίσει τουλάχιστον 10 ευρώ, θα πάρετε και εσείς 10 ευρώ στον λογαριασμό σας ως Μπόνους!

Επόμενο άρθρο