Σα Πίντο: «Γεννήθηκα να κερδίζω» (ατάκα για το μέλλον του)

Δηλώσεις παραχώρησε ο Ρικάρντο Σα Πίντο μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

«Είναι το πρώτο μου πρωτάθλημα σαν προπονητής. Πήρα τίτλους γενικά. Είμαι πολύ χαρούμενος που τα καταφέραμε».

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή μέσα στην χρονιά;

«Η τιμωρία που με άφησε εκτός αγωνιστικών χώρων για τόσο διάστημα. Πως είναι δυνατό σε τέτοιο επίπεδο να παίρνουν τέτοια απόφαση απέναντι σε μια ομάδα όπως ο ΑΠΟΕΛ; Ήταν μια δύσκολη περίοδος για μένα, αλλά είμαι δυνατός και πάλεψα και το ξεπέρασα. Θεωρώ ότι έφερα κάποια θετικά πράγματα σε αυτό το πρωτάθλημα. Προσπάθησα να παλέψω με αρκετά πράγματα αυτή την σεζόν για να στεφθούμε πρωταθλητές. Εμένα μου αρέσει να κερδίζω».

Για την επόμενη μέρα:

«Κανένας δεν ξέρει τι ξημερώνει αύριο. Να χαρούμε την αποψινή κατάκτηση. Είμαι για χρόνια στο ποδόσφαιρο για να ξέρω ότι πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος σε κάθε παιχνίδι και σε κάθε μέρα ξεχωριστά. Παλέψαμε και είμαι πολύ περήφανος για τους ποδοσφαιριστές».

Για τις ομάδες που ξεχώρισε:

«Είχε αρκετά καλές ομάδες. Η Ομόνοια για παράδειγμα με το που ήρθε ο Αναστασίου ήταν μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα. Επίσης η Ανόρθωση όσο ήταν ανταγωνιστική μας δυσκόλεψε πάρα πολύ. Ο Άρης έχει ψυχή πρωταθλητή και πίεση λόγω της επένδυσης να πετύχει. Η ΑΕΚ που αντιμετωπίσαμε σήμερα και κρινόταν το πρωτάθλημα. Ακόμα και ο Απόλλωνας που έμεινε εκτός έξαδα έχει ποιότητα. Αυτό το γεγονός δείχνει και την ποιότητα του πρωταθλήματος».

Για το ποιος ήταν κοντά του σε όλο αυτό το «ταξίδι»:

«Όλοι ήταν δίπλα μας. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον. Χρειάστηκε όμως να αλλάξουμε και κάποια πράγματα. Εγώ είμαι απαιτητικός, άρα ζητούσα απ’ όλους περισσότερα. Από τους παίκτες, από την διοίκηση, από τους συνεργάτες μου. Ήξερα ότι έπρεπε να κάνουμε περισσότερα και καλύτερα πράγματα απ’ ότι τις προηγούμενες χρονιές για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης