Ραγίζει καρδιές ο Ρονάλντο: "Κρατάω τις στάχτες του μωρού μου δίπλα σε αυτές του πατέρα μου"

Άλλο ένα μέρος της πολυσυζητημένης συνέντευξης του Κριστιάνο Ρονάλντο δημοσιεύτηκε από την Sun, με τον Πορτογάλο να μιλάει για την δύσκολη στιγμή όπου έχασε το μωρό του.

Ο 37χρονος στην συνέντευξη που έδωσε στον Πιρς Μόργκαν αναφέρθηκε στον θάνατο του νεογέννητου παιδιού του τον περασμένο Απρίλιο δηλώνοντας ότι κρατάει ακόμη τις στάχτες του.

“Κρατάω τις στάχτες του μωρού μου δίπλα σε αυτές του πατέρα μου στο σπίτι. Τους μιλάω κάθε μέρα. Με βοήθησαν να γίνω καλύτερος άνθρωπος, καλύτερος πατέρας.

Όταν η Χεορχίνα έφτασε σπίτι και τα παιδιά αναρωτιούνταν πού είναι το άλλο μωρό. Μετά από μία εβδομάδα είπαμε την αλήθεια. Τούς είπαμε πως ο Έιντζελ, το οποίο είναι το όνομά του, πήγε στον παράδεισο”, είπε μεταξύ άλλων ο Κριστιάνο.

Στην συνέχεια δήλωσε: “Έγινα καλύτερος πατέρας, πιο φιλικός προς τα παιδιά μου. Ήρθαν πιο κοντά τα παιδιά μου σ’ εμένα, όπως και εγώ με την Χεορχίνα. Άρχισα να βλέπω τη ζωή από διαφορετική πλευρά.

Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Περάσαμε δύσκολες στιγμές. Είπα πως έχουμε ένα νεογέννητο, την Μπέλα, πρέπει να είναι χαρούμενη επίσης”.

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridianbet Sports.

Meridianbet Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης