Παπαδόπουλος για Ανόρθωση, προγραμματισμό και στρατεύσιμους

Στον ΣΠOΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση: «Είναι το 53ο παιχνίδι αυτό που θα δώσουμε το Σάββατο. Ήταν μια μακρά σεζόν που θέλουμε να ολοκληρωθεί με νίκη για να διατηρήσουμε τις ελπίδες που έχουμε για έξοδο στην Ευρώπη. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα γίνει στον τελικό κυπέλλου».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Εκτός θα είναι οι Καζού, Σάβο και Σουμάνσκι. Είναι αμφίβολος ο Μαγιαμπέλα που έχει ένα θέμα στον αστράγαλο».

Για τον προγραμματισμό: «Στόχος μας είναι να είμαστε όσο το δυνατό πιο γρήγορα έτοιμοι με συμπληρωμένο το ρόστερ για τη νέα σεζόν. Ο στόχος μας είναι να ενδυναμώσουμε την ομάδα και να είμαστε ακόμη καλύτεροι».

Για το θέμα με τους στρατεύσιμους ποδοσφαιριστές: «Είναι ένα θέμα που έχει αναδείξει ο ΠΑΣΠ. Στην ανακοίνωση η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Το να μειώνεται ο αριθμός των παικτών ου δικαιούνται διευκολύνσεις από κάθε, είναι απόφαση που λαμβάνεται από άτομα που δεν έχουν σχέση με το χώρο του ποδοσφαίρου. Εάν ισχύσει αυτό το πρωτόκολλο θα αποτελέσει τροχοπέδη στην ανέλιξη Κύπριων ποδοσφαιριστών».

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης