Παλιούρας: «Θέλουμε 5000 Παφίτες»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας για το σημερινό ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά:

Για το σημερινό παιχνίδι: «Θέλουμε όσο περισσότερο κόσμο μπορούμε, έχουμε ρίξει όλο το βάρος στον ημιτελικό ευελπιστώντας ότι θα πα΄ρουμε κάστι θετικό και να πετύχουμε τους στόχους μας. Είναι δύσκολο το εγχείρημα αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα, όμως και εμείς έχουμε πλέον εμπειρίες και επιθυμούμε να πα΄ρουμε ένα σκορ που θα μας επιτρέπει να πάμε στον τελικό».

Το σκορ που επιθυμεί: «Σίγουρα τη νίκη, είναι αρκετά σημαντικό. Είναι μια διέξοδος για την Ευρώπη και αν είναι δυνατόν ένα σκορ που θα μας δίνει το προβάδισμα».

Τα στοιχεία που πρέπει να έχει η ομάδα: «Πρέπει να αποφύγουμε την χαλαρότητα που δείξαμε κόντρα στην ΑΕΚ. Δεχτήκαμε τρία πολύ εύκολα τέρματα. Θέλουμε συγκέντρωση και πάθος για να πετύχουμς αυτά που θέλουμε. Εμείς και ο κόσμος μας μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για την αστάθεια της ομάδας φέτος: «Αυτή η αστάθεια μας βασανίζει πάρα πολύ. Όπως και στο τελευταίο παιχνίδι. Πρέπει να προσέξουμε απότην αρχή, να διεκδικήσουμε αυτά που θέλουμε, απόλυτα συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί για την πρόκριση

Για τα αγωνιστικά: «Δύο οι απουσίες. Ικόκο και Μελούσο που θα μείνει περίπου τρεις εβδομάδες έξω. Θα δείξει για τον Τβουμάσι αν θα είναι στην απσοτολή, εξαρτάται από τον προπονητή».

Για τον κόσμο: «Θα είμαστε αδικαιολόγητοι να μη μαζευτούμε 5000 Παφίτες απόψε, είναι καθημερινή, αλλά η ώρα είναι καλή. Είναι σημαντικό να έχουμε τον κόσμο για να δώσει ώθηση στους ποδοσφαιριστές. Υπάρχει ενθουσιασμός, η ομάδα θέλει να κάνει το βήμα».

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης